Aziz Yıldırım'dan Mourinho sonrası bir bomba daha!

••2 dk okuma
Aziz Yıldırım'dan Mourinho sonrası bir bomba daha!

Hızlı Özet

“Aziz Yıldırım’ın iş dünyasının ünlü isimlerinin de desteğini arkasına aldığı kaydedildi. Yıldırım’a Ferit Şahenk, Nihat Özdemir, Murat Ülker gibi isimlerin yönetime girmeden dışarıdan destek vereceği bildirildi.”

Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım başkanlık için tekrar aday olacağını açıkladı. Yıldırım seçimi kazanması halinde takımın başına dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho’yu getireceğini vaat etti. Yıldırım'ın ünlü yıldızı sarı-lacivertli takıma kazandırmak için girişimlere başladığı öğrenildi.

Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, dün başkanlık için tekrar aday olma kararı aldığını açıkladı. “Adaylığını açıkladı, açıklayacak” tartışmaları yaşanan Aziz Yıldırım’ın bu kararı gündeme bomba gibi düştü.

Çarpıcı açıklamalarda da bulunan Yıldırım, teknik direktörlük görevi için Jose Mourinho ile görüştüğünü söyledi. Aziz Yıldırım, kimseyle kavga etmeyeceklerini vurgulayarak “Fenerbahçe’nin büyüklüğünü daha büyük hale getirecek bir organizasyon içerisinde geleceğiz. Bizim kavgamız, Fenerbahçe’nin büyük olmasını sağlamaktır” diye konuştu.

'F.BAHÇE BÜYÜK HOCALARLA MÜCADELE ETMELİDİR'

Yıldırım, Fenerbahçe’nin bu saatten sonra teknik direktörlük konusunda ‘Bizim çocuğumuz’ diyerek devam etme lüksü olmadığını kaydederek şu ifadeleri kullandı: “Fenerbahçe, artık büyük hocalarla mücadele etmelidir. Jose Mourinho ile geçen hafta yüz yüze görüştüm. Kendisine ‘Fenerbahçe’nin sana ihtiyacı var, senin de Fenerbahçe’ye ihtiyacın var’ dedim. O da bunu memnuniyetle karşıladı. Seçimi kazanmamız halinde Fenerbahçe’nin başına Mourinho’yu getireceğim. Biz seçilmesek bile Fenerbahçe’nin başına gelmesi gerektiğini de kendisine ilettim. Ne kadar isterse o kadar oyuncu da alacağız. Mourinho, Konyaspor-Fenerbahçe maçını canlı izlediğini söyledi. Fenerbahçe’yi çalışıyor” ifadelerini kullandı.

LUKAKU İÇİN GİRİŞİMLER BAŞLADI

Yıldırım’ın Mourinho’nun da listesinde yer alan Belçikalı yıldız Romelu Lukaku’yu da Fenerbahçe’ye kazandırmak için şimdiden girişimlerde bulunduğu öğrenildi. Chelsea’nin Belçikalı golcüyü bonservisiyle göndermeye öncelik verdiği öğrenildi. Ancak Suudi Arabistan kulüpleri dışında 40 milyon euroluk bonservis beklentisini karşılayacak bir takım yok. Bu nedenle Maviler’in bir kez daha kiralama seçeneğine razı olma ihtimali yüksek görünüyor.

Aziz Yıldırım’ın iş dünyasının ünlü isimlerinin de desteğini arkasına aldığı kaydedildi. Yıldırım’a Ferit Şahenk, Nihat Özdemir, Murat Ülker gibi isimlerin yönetime girmeden dışarıdan destek vereceği bildirildi.

Aziz Yıldırım yarın saat 13:30’da düzenleyeceği basın toplantısı ile adaylığını resmi olarak bir kez daha duyuracak ve basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.

Bu haber 531 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bahçeli’den TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’na “yalnız değilsin” mesajı
Spor

Bahçeli’den TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’na “yalnız değilsin” mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’na çiçek göndererek destek mesajı verdi. Bahçeli’nin gönderdiği çelenkte “Başarı dileklerimle, yalnız değilsin” ifadeleri yer alırken Hacıosmanoğlu, “Bu anlamlı destekleri için teşekkür ediyor, ellerinden öpüyorum” dedi.

Habervitrini14698 Görüntüleme
Arda Güler ile 2031 yılına kadar imza!
Spor

Arda Güler ile 2031 yılına kadar imza!

İspanyol devi Real Madrid'in, Arda Güler'in 2029'da sona erecek sözleşmesini 2031'e kadar uzatma konusunda anlaşmaya vardığı öne sürüldü. Yeni mukavelede milli futbolcunun yıllık ücretine zam yapılacağı ve anlaşmanın kısa süre içinde duyurulacağı kaydedildi.

Habervitrini9125 Görüntüleme
Fenerbahçeli N'Golo Kanté Üsküdar’da tek başına dolaşırken görüntülendi
Spor

Fenerbahçeli N'Golo Kanté Üsküdar’da tek başına dolaşırken görüntülendi

Fenerbahçe’nin Fransız yıldızı N'Golo Kanté İstanbul’un Üsküdar ilçesinde tek başına dolaşırken görüntülendi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede dikkat çekti.

Habervitrini10021 Görüntüleme
Yasin Kol tutuklandı.. Diğer hakemlerle para alışverişi ortaya çıktı.. Savcılar şike ve teşvik iddialarını soruşturuyor
Spor
#Soruşturma#hakem#ceza

Yasin Kol tutuklandı.. Diğer hakemlerle para alışverişi ortaya çıktı.. Savcılar şike ve teşvik iddialarını soruşturuyor

Çıkışların 44’ünde Yasin Kol ilgili maçta hakem olarak; alıcılar ilgili maçlarda 18 işlemde dördüncü hakem, 17 işlemde 1. yardımcı hakem, 12 işlemde 2. yardımcı hakem olarak görev aldı. Bu çıkışlar 40 tanesinin maç başladıktan sonra yapıldığı belirtildi.

Habervitrini13007 Görüntüleme