Asayiş
  • 13.12.2006 00:43

"BABA NE OLUR BENİ ÖLDÜRME" DİYE YALVARDI, AMA DELİK DEŞİK OLDU

Bursa'da, 60 yaşındaki Arif Çetin, eşini terkeden ve 13 gün sonra geri dönen kızı 2 çocuk annesi 22 yaşındaki Sevil Özacar'ı 27 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Görgü tanıkları talihsiz kadının bıçaklanırken, "Baba ne olur beni vurma. Öldürme'' diye yalvardığını söyledi.


Bursa'da Değirmenlikızık Mahallesi'nde oturan 2 çocuk annesi Sevil Özacar, 13 gün önce inşaat işçisi eşi Vesim Özacar (34) ve çocuklarını bırakıp, evini terk etti.

Vesim Özacar, Ağrılı olan kayınpederi Arif Çetin (60) ile birlikte Cumhuriyet Savcılığı'na gidip, kaybolan eşi Sevil Özacar'ın kendilerini en son Kastamonu'dan aradığını ve hayatından endişe ettiklerini bildirdi. Aradan geçen sürede bulunamayan ve kendisinden hiçbir haber alınamayan Sevil Özacar, dün akşam saat 20.00 sıralarında evine döndü.


Kızının döndüğü haberini alınca eve gelen Arif Çetin, jandarmaya gidip kayıp başvurusunu geri almaları gerektiğini söyledi. Saat 20.30 sıralarında, türbanlı kızı Sevil Özacar ile jandarmaya gitmek üzere minibüse binen Arif Çetin, Demetevler Mahallesi'nde, kızıyla birlikte araçtan indi. İddiaya göre, jandarma yönüne yürüyen baba kız bu sırada tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine baba Arif Çetin yanında taşıdığı bıçağı çıkarıp kızına saplamaya başladı. Görgü tanıkları, babası tarafından 27 yerinden bıçaklanan genç kadının 'Baba ne olur yapma. Beni öldürme. Canım çok acıyor' diye yalvardığını söyledi.


Baba Arif Çetin kanlar içindeki kızını yolda bırakıp eve dönerken, Sevil Özacar çevredekiler tarafından otomobille Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Hayvancılık yapıp inşaatlarda çalışan baba Arif Çetin, evinde gözaltına alındı. Cinayette kullanılan bıçak ise, olay yeri yakınlarında kuma gömülü olarak bulundu. Elbiseleri ve saçında kızının kan izlerine rastlanan Çetin, kızının intihar ettiğini ileri sürdü. Arif Çetin, "Eve döndükten sonra kayıp müracaatını geri çekmek için jandarmaya gidiyorduk. Minibüsten indikten sonra tuvaletinin geldiğini söyledi. Ben de yanından uzaklaştım. O sırada kendini bıçaklamaya başladı. Ona engel olamadım. Kızım intihar etti'' dedi.


Çetin'in sorgusu sürerken, olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:34

İLGİLİ HABERLER