Babası kadın olunca şok geçirdi!..
Geçtiğimiz aylarda yaşanan bu inanılmaz olayın kahramanları kapılarını gazetecilere açtı.
Londra'da sıradan bir aile ve o ailenin reisi durumunda olan John Ozimek, 54 yaşında ameliyatla kadın oldu.Karısı ve kızı Natasha bile birlikte yaşayan John Ozimek, BT Danışmanı ve Oxford mezunu.
Lincolnshire’daki Deeping St James kasabasında yaşayan John Fae, iki yıl önce kızı Natasha Ozimek’e cinsiyetini değiştirmek istediğini söyleyince genç kız şoke oldu.
Natasha, “Korkunçtu. Gözyaşlarına boğuldum. Kasabadaki insanlar haberi duyunca üç hafta kadar kimseyle konuşmadım. Birkaç kişi benle dalga geçti” dedi.
Geçen yıl ameliyat olarak kadın olan John Ozimek, Jane Fae adını aldı.Fae, "Kadın olmak benim hayalimdi" dedi.
Şimdi 18 yaşında olan Natasha, ilerleyen zamanda kadın olan ve Jane ismini alan babasının gerçekten cesur olduğunu düşündüğünü söyleyerek “Babamı şimdi daha çok seviyorum” dedi. Natasha babasıyla makyaj ve dedikodu yaptıklarını söylüyor.
Eskiden aynı evde iki kadın bir erkek olarak yaşayan aile şimdilerde 3 kadın olarak hayatlarını sürdürüyor.
Herkesin kendine özel makyaj malzemesi var.Bütün aile makyaj konusunda birbirine yardımcı oluyor.
HABERVİTRİNİ
İŞTE O AİLE