Asayiş
  • 27.2.2024 15:05

Babası tarafından bıçaklanan Dilan’ın intikamını aldılar

Adana'da kan donduran bir olay meydana geldi. Otoparkta 2'si kadın 5 şüpheli tarafından dövülüp bıçaklanan Selam Şenci, hayatını kaybetti. Şenci'yi öldüren 5 kişinin dün babası tarafından katledilen 19 yaşındaki Dilan Özdemir'in arkadaşı oldukları ve Şenci'yi olaya müdahale etmediği ve kavgayı ayırmadığı gerekçesiyle darp edip bıçakladıkları iddia edildi.

Kanlı donduran olay, önceki gün 16.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Kuruköprü Mahallesi Çakmak Caddesi'ndeki bir iş yerinin otoparkında yaşandı. Selam Şenci, kimlikleri henüz tespit edilemeyen 2'si kadın 5 kişiyle birlikte otoparka girdi. Şenci, bir süre sohbet ettiği kişilerle tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda şüpheliler, Şenci'yi tekme ve yumruklarla darp etti.

Babası tarafından bıçaklanan Dilan’ın intikamını aldılar: Öldürüp üzerinde zıpladılar!

KADIN TARAFINDAN DEFALARCA BIÇAKLANDI
Gruptaki bir kadın, aldığı darbelerle yere düşen Şenci'yi vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçakladı.

KAN DONDURAN ANLAR KAMERADA!

Kanlar içinde yere yığılan Şenci'nin hareketsiz kaldığını gören şüpheliler, olay yerinden kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

HASTANEDE ÖLDÜ
Otoparkta ağır yaralı halde bulunan Şenci, ihbar üzerine adrese sevk edilen sağlık görevlilerince yakındaki bir özel hastaneye kaldırıldı.

Babası tarafından bıçaklanan Dilan’ın intikamını aldılar: Öldürüp üzerinde zıpladılar!BABASI ÖLDÜRMÜŞTÜ
Öte yandan şüphelilerin, olaydan saatler önce babası tarafından öldürülen Dilan Özdemir'in arkadaşı oldukları, Şenci'yi ise kavgaya müdahale etmediği gerekçesiyle darbedip, bıçakladıkları öne sürüldü.

Güncellenme Tarihi : 27.2.2024 15:08

İLGİLİ HABERLER