Spor
  • 28.7.2018 12:28

Badou Ndiaye transferinde sürpriz gelişme

Galatasaray'ın Badou Ndiaye transferinde bomba gelişme!

Stoke City'nin küme düşmesinin ardından yeniden Galatasaray'a döneceği konuşulan Badou Ndiaye konusunda flaş bir gelişme yaşandı.

Galatasaray, Badou Ndiaye'yi geçtiğimiz yaz 7,5 milyon euro karşılığında Osmanlıspor'dan renklerine bağlamıştı. Cim Bom'da yarım sezon boyunca forma giyen Senegallinin bir sonraki durağı ise İngiltere Premier Ligi olmuştu.

27 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezonun devre arasında tam 16 milyon euroluk bonservis bedeliyle Stoke City'e satılmıştı. Ne var ki Ndiaye'nin İngiltere günleri hiç de beklediği gibi geçmedi.

Yıldız futbolcu, Stoke formasıyla yalnızca 1 galibiyet elde ederken takımının küme düşmesine engel olamadı. Buna rağmen takımın değişilmez isimlerinden biri olan Senegallinin Stoke'un küme düşmesinin ardından yeniden Cim Bom'a döneceği konuşuluyordu.

Sarı Kırmızılı yöneticilerin Ndiaye'nin menajeriyle anlaştığı ve oyuncunun yeniden eski takımıyla sözleşme imzalayacağı iddia edilmişti.

Bu gelişmelerin ardından Ndiaye transferiyle ilgili son derece flaş bir gelişme yaşandı. İngiliz ekibinin sezon öncesi hazırlıkları kapsamında bugün oynayacağı St. Pauli maçının kadrosunda sürpriz bir ismin yokluğu göze çarptı.

Hamburg'a giden kafilede Ndiaye'nin isminin yer almaması Ada basınının gündemine bomba gibi düştü.

Ndiaye'nin kesik yemesi, oyuncunun yeni sezonda Stoke forması giymeyeceği ve Galatasaray'a döneceği iddialarını güçlendirdi.

Cim Bom'un eski yıldızının Stoke City'le 2022 yılına dek sözleşmesi bulunuyor.

Senegalli merkez orta saha oyuncusunun piyasa değeri şu an için 15 milyon euro olarak gösteriliyor.

Cim Bom'un oyuncunun bonservisinin yüksekliği nedeniyle kiralama seçeneğine daha sıcak baktığı biliniyor.

Ndiaye'nin talipleri arasında Avrupa'dan başka önemli kulüplerin olduğu da gelen haberler arasında.

Güncellenme Tarihi : 28.7.2018 12:33

İLGİLİ HABERLER