Gündem
  • 21.6.2021 00:12

BAE Sedat Peker'e 15 gün süre verdi

Sedat Peker'in son videosunda dikkat çeken ayrıntı

Sedat Peker, YouTube hesabında yeni bir video yayınladı. Peker videoyu, hakkındaki iddialar üzerine oluşan kafa karışıklığını gidermek için çektiğini ve yeni videoların geleceği söyledi...

Sedat Peker, YouTube hesabında yeni bir video yayınladı. Peker videoyu, hakkındaki iddialar üzerine oluşan kafa karışıklığını gidermek için çektiğini ve yeni videoların geleceği söyledi. Peker'in güvenlik riski nedeniyle beyaz renk düz bir duvar önünde video kaydetmesi dikkat çekti.

Sedat Peker, uzun bir aradan sonra 6 dakikalık bir video yayınladı. Peker bu 10. videoyu kendisi hakkında çıkan "yakalandı, paylaşımları başkaları yapıyor" iddiaları üzerine oluşan karışıklığı gidermek için çektiğini aktardı.

Sedat Peker videonun öncesinde yaptığı paylaşımda, "Kıymetli dostlarım, bulunduğum ülkedeki güvenlik görevlileriyle yapmış olduğum görüşme neticesinde, kafa karışıklıklarını gidermek için 7-8 dakikalık bir video yayınlamam konusunda mutabık kaldık. Bugün inşallah videoyu yayınlayacağım" demişti.

Peker, yeni videosunda dekor olarak Paulo Coelho'nun Işığın Savaşçısının El Kitabı'nı kullandı. Peker'in masasında yine tripoda takılı bir dürbün yer aldı.

6 dakikalık videoda Peker, yeni videoların geleceğini de duyurdu.

Bulunduğu ülke yetkilileri ile 15 gün içerisinde yeni bir değerlendirme yapacaklarını söyleyen Peker, video yayınlamanın mümkün olmaması durumunda başka bir ülkeye geçeceğini söyledi.

Güncellenme Tarihi : 21.6.2021 00:15

İLGİLİ HABERLER