Medya
  • 14.8.2022 21:26

Bahçeli emekli olup evine gitsin diyen Sokak Kedisi'ni MHP'liler hastaneye gönderdi

‘Sokak kedisi’ kanalı muhabiri ve eşine silahlı saldırı..

Sokak kedisi youtube kanalının sahibi Ebru Uzun Oruç ,eşi Barış Oruç silahlı iki kişinin saldırısına uğradı.

Sokak Kedisi' kanalının sahibi Ebru Oruç ve eşine saldırı

Ebru Uzun Oruç saldırıyı twitter hesabından duyurdu.

‘Sokak Kedisi’ isimli Youtube kanalında yurttaşlara MHP lideri Devlet Bahçeli’yi sorduğu sokak röportajını yayınladıktan sonra MHP yöneticilerinin linç kampanyasıyla karşılaşan Ebru Uzun Oruç eşi Bariş Oruç ile beraber İstanbul Bağdat caddesinde yürüdüğü sıradan silahlı 2 kişinin saldırısına uğradı.

Ebru Uzun Oruç ile eşi Barış Oruç polise şikâyette bulundu. Saldırganların eşkâllerinin kameralardan tespit edildiği polisin saldırganları aradığı öğrenildi.

Ebru Uzun Oruç, saldırganların eşi Barış’ı silahla kovaladığını eşinin bir iş yerine sığınarak canını kurtardığını şuan genel durumlarının iyi olduğunu hastaneden olduklarını açıkladı.

ÇGD Rize şube başkanı Gençağa Karafazlı saldırıyı kınadı.

Son olarak MHP lideri Devlet Bahçeli ile ilgili yaptığı sokak röportajlarının ardından çalışmasını sokak kedisi youtube kanalına yayınladı.

Bu yayın sonrası MHP cephesinden Ebru arkadaşımız tehditler almaya başladı.Sosyla medya üzerinden özellikle MHP li genel merkez yöneticileri ve parti başkanları tarafından tehdit ediliyordu.

Ebru ,arkadaşımız anlatımına göre , Bağdat caddesinde otopark önünde araçlarını beklerlerken ardan gelen iki kişi bir anda eşi Barış Oruç’a vurmaya başladı. Oruç saldırganların silahlarını çıkardığını görünce kaçmaya başladı ve bir iş yerine sığındı. İki saldırganın belinde silah olduğu ve silahlarını çıkardıkları ancak Ebru’nun kendisine yönelmedikleri eşini kovaladıklarını bizlere aktardı.

Sokak Kedisi isimli Youtube kanalında Ebru Uzun Oruç’un MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi sorduğu röportajlarda vatandaşlar ağırlıklı olarak Bahçeli’nin siyaseti bırakmasını istedi.

Oruç, o söyleşiden kısa bir bölümü “Sen sorduk serimizde MHP genel başkanı Devlet Bahçeli’yi sorduk” şeklinde paylaştı. Paylaşıma çok sayıda MHP’liden tepki ve tehdit mesajı geldi.

Söz konusu kanalın muhabiri Ebru Uzun Oruç silahlı kişilerce saldırıya uğradığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Oruç, ”Bağdat caddesinde eşim Barış Oruç ve ben 2 silahlı kişinin saldırısına uğradık. Durumumuz iyi merak etmeyin. Şuan Emniyetteyiz” ifadelerini kullandı.

TEHDİT ETMİŞLERDİ

‘Sokak Kedisi’  Youtube kanalı muhabiri Ebru Uzun Oruç, İstanbul Kadıköy’de vatandaşlara MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi sorduğu sokak röportajı nedeniyle MHP yönetiminin hedef tahtasına oturdu.

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Ünlütürk, Twitter hesabından Ebru Uzun Oruç’un ilgili paylaşımını alıntılayıp şöyle yazdı:

“İşaret küpesi yok!.

Sahibi belli değil muhtemelen kısırlaştırılmamış…

Bu sokak kedisi kısırlaştırılmalı!…

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin danışmanlığını yapan Eyyup Yıldız, sosyal medya üzerinden Bahçeli ile ilgili sokak röportajı yapan bir Youtube kanalını hedef aldı.

MHP’nin sosyal medya sorumlusu ve Türkgün Gazetesi Sosyal Medya Danışmanı Hüseyin Özkan da Ebru Uzun Oruç’u ağır hakaretlerle hedef aldığı paylaşımında şöyle dedi:

“Bu peynir cinsi kaşar gibi, kedimsi alçak şeref yoksununun bir tarafları kaşınıyor! Devlet Bahçeli kadar başına taş düşsün!

Ayrıca kendine yakın kişilere tuttuğu kişilerin yarısından fazlası da, kendisine gerekli cevabı veriyor. Bir de korktuklarını sayarsak. Hakaret ettirdikleriyle fragmanı hazırlaması bile ne denli bir gerizekalı olduğunu gözler önüne seriyor!”

Ülkü Ocakları’nda Genel Başkan Danışmanı olarak görev yapan Duru Çökük de Oruç’u tehdit eden isimlerden biri oldu. Çökük, ilgili videoyu alıntılarken şu ifadeleri kullandı:

“Basit temelli bir kurgu hazırlayıp bu millete servis edemezsin.

Daha önceki kurgunda ipini tutanların kim olduğunu gösterdik.

Yeri gelirse o ipi keseriz. Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Beyefendi bir sokak müptelasının malzemesi değildir.

Bu hadsizliğe müsaade etmeyeceğiz!”

Güncellenme Tarihi : 14.8.2022 21:43

İLGİLİ HABERLER