Gündem
  • 28.1.2025 13:22

Bahçeli : İmralı çağrıyı bir an evvel yapsın yoksa silahları bunların kafaında kırarız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

“SİLAHLARI TERÖRİSTLERİN KAFASINDA KIRMAK HAKKIMIZ”

Bahçeli, Türkiye’nin terörle mücadelesine de dikkat çekerek, “ABD'ye düşen terör örgütleriyle bağlarını koparmasıdır. Teröristler silah bırakmıyorsa o silahları alıp teröristlerin kafasında kırmak Türkiye'nin beka ve güvenlik hakkıdır. Hakkımızı çiğnetmeyiz.” diye konuştu.

BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜ SÖNÜŞE GEÇTİ

Kısaca, bölücü terör örgütünün geride kalan yıllar içinde verilen kahramanca mücadele sonucunda sönüşe geçtiği bir dönemdeyiz. 

Küresel güçlerin bölgedeki emellerine hizmet etmekten başka bir misyonunun kalmadığı ortadadır. 

Geçmişte yaşanan örneklerde olduğu gibi vekalet hizmeti bitince ortada bırakılmaları veya bir bahane ile toptan imha edilmeleri de bunların kaçınılmaz akıbeti olacaktır. 

Adına DEAŞ denilen yapıyı kimin doğurduğu, kimlerin kucağında büyüdüğü, hangi hizmeti yaptığı ve sonunda efendileri tarafından aylarca nasıl bombardımana ve kimyasal saldırıya tabi tutulup yok edildikleri birkaç yıl öncenin gerçekleridir.

Bu açıdan şanı, şerefi, tarihi ve vicdanı çok büyük olan Türk milleti kaçınılmaz son vuku bulmadan ülkemize her türlü kötülüğü yapmış ve yapmak amacıyla pusuda bekleyen terör örgütüne ve bütün teröristlere bir kapı açmış bulunmaktadır.

Geliniz, silahlarınızı öldürülmeden önce siz kendi iradenizle bırakınız.

Pişman olduğunuzu, bu mücadelenin asla sonuç vermeyeceğini açıklayınız.

Binlerce insanımıza yaşattığınız acılardan duyduğunuz pişmanlığı duyurunuz.

Küresel güçlerin hizmetinde bölgesel aktörler olmaya bir son veriniz.

Aziz milletimizin sizler için reva göreceği akıbete teslim olunuz.

BEKLENEN ÇAĞRI Bİ AN EVVEL AÇIKLANSIN

Son olarak diyeceğim odur ki, DEM heyeti ile İmralı arasındaki görüşmelerin terörsüz Türkiye’ye önşartsız destek olması ve beklenen çağrının bir an evvel açıklanması samimi dileğimdir.

Ne Mutlu Türk’üm Diyene.

Ne mutlu terörsüz Türkiye’nin gün doğumuna.

 

Güncellenme Tarihi : 28.1.2025 13:27

İLGİLİ HABERLER