Gündem
  • 5.2.2023 19:55

Bahçeli: Kılıçdaroğlu nereye geliyorsan gel seni orada bekleyeceğiz

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: Nereye geliyorsan gel seni orada bekleyeceğiz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni seçim sloganını eleştirerek, "Türk milleti seni geliyor sandığın anda geriye postalayacaktır" dedi.

Siyasi isimlerin seçim öncesi çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda sık sık mitingler düzenleyerek vatandaşlarla bir araya gelen parti liderleri, seçime yönelik çağrılarda bulunuyor.

MHP Lideri Devlet Bahçeli de 'Aziz Milletim Sıra Sende' mitingine hız kesmeden devam ediyor.

Bahçeli'nin bugünkü durağı ise Tekirdağ oldu.

'Ben Kemal geliyorum' sloganını eleştirdi

Burada coşkulu kalabalığa seslenen MHP Lideri, konuşmalarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılçdaroğlu'na göndermelerde bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun son grup toplantısındaki, "Ben Kemal, geliyorum" çıkışını eleştirdi.

"Kılıçdaroğlu gelse ne yazar, gelmese ne yazar"

Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde:

Kemal Kılıçdaroğlu iyice şaşırmış ve şanzımanı kırmış olacak ki, film repliklerinden kendisine slogan üretecek kadar ucuzlamıştır. Vermeyince mabut, neylesin Mahmut durumu aynen budur. Bu Kılıçdaroğlu sürpriz yumurtadan çıkmış gibidir. Türk sinemasının duayen ismi rahmetle andığımız merhum Cüneyt Arkın'ın başrolünü oynadığı Hınç isimli filmden aşırdığı bir sözü kendisine uyarlayan Kılıçdaroğlu gelse ne yazar, gelmese ne yazar.

Ben Kemal'im diyorsa biz de Türk milletiyiz diyoruz. Kendisine, geleceği varsa göreceği de var diyerek meydan okuyoruz. Kılıçdaroğlu'nun bu aralar can sıkıntısından gece-gündüz film izlediği anlaşılmaktadır. Gerçek hayat ile film sahnelerini karıştıracak kadar zıvanadan çıkmış, paralel evrene geçmiştir.

Gaziantep'e gidip Şanlıurfalılara seslenen bir gafil karşımızdadır. Bu yüzden kendisinin tedaviye ihtiyacı olduğuyla ilgili kaygılarımız artmıştır. Sonunda cumhurbaşkanlığı adaylığı yerine figüranla dümen kırmıştır. Kılıçdaroğlu, nereye geliyorsan gel seni orada bekliyor olacağız. Türk milleti seni geliyor sandığın anda geriye postalayacaktır.

Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: Nereye geliyorsan gel seni orada bekleyeceğiz

Güncellenme Tarihi : 5.2.2023 20:00

İLGİLİ HABERLER