Gündem
  • 10.4.2017 00:07

Bahçeli Yenikapı'yı salladı

AK Parti'nin muhteşem kalabalaığından sonra büyük bir cesaret gösteren MHP Lideri Bahçeli'de Yenikapı'da miting düzenledi.MHP'nin mititingine de büyük bir kalabalık katıldı. Gelenler arasında Asenalar diye adlandırılan kadınlar dikkat çekti.

MHP Yenikapı'da

MHP'nin referandum öncesi Yenikapı mitingi bugün düzenlendi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin İstanbul mitinginde konuşuyor. Bahçeli, "16 Nisan'ın Türkiye'nin kamburlarından kurtulması için bir milat olmasını Allah'tan diliyorum" dedi.Gerçekleştireceğimiz hayallerimiz vardır. Beraber olursak başarırız. Birlikte olursak sonuç alırız. Bekamızı yıkmaya çalışanlara tepkisiz kalamayız. Bu ülke için yeminimiz var vazgeçilmez. Yemin tutulmak içindir. Biz yemin ettik mi unutmayız, aklımızdan çıkarmayız.

İstanbul'a soruyorum. Öyle cevap verin ki, Bizans'ı zelzele gibi sallayan ecdadımızın duruşu olsun. Zalimlerin karşısında, Türkiye'nin safında mısınız? Evet diyor, zayıf düşmüş milli bünyeye şuur katıyorsunuz."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Yenikapı'da düzenlenen İstanbul mitinginde konuşuyor.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"İstanbul demek Türk tarihi demektir. İstanbulsuz olmaz olamaz, buna inandık. 16 Nisan'ın Türkiye'nin kamburlarından kurtulması için bir milat olmasını Allah'tan diliyorum.

MHP'nin Yenikapı mitingi bugün düzenlendi.MHP’nin Yenikapı’da gerçekleştirdiği evet mitingine gelenler Türk bayrağının yanında Türkmen bayrağı da taşıdı. Arama noktalarında katılımcıları bu iki bayrak dağıtıdı. Meydanda kırmızı mavi renk hakimdi.

MHP Mitingi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın dün gerçekleştirdiği mitingle aynı yerde yapıldı. Dünkü mitingde kullanılan bariyerler yaklaşık 100 metre daraltıldı.Kürsüde ve alandaki bayraklar da 'MHP ülkenin teminatı' yazısı dikkat çekerken, MHP’nin Kurucu Genel başkanı Alparslan Türkeş, Atatürk ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin posterleri yan yana asıldı.

İşte Yenikapı mitinginden objektiflere yansıyan fotoğraflar...

 

Güncellenme Tarihi : 10.4.2017 01:32

İLGİLİ HABERLER