Gündem
  • 29.3.2022 13:49

Bahçeli : Zillet ittifakı daha önce HDP ile 6+1 idi şimdi Kuytul'u da alıp 6+2 oldular

MHP Lideri Devlet Bahçeli, MHP grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, ''MHP'yi itibarsızlaştırmaya, oy oranının iniş halinde olduğunu göstermeye çabalayan kim varsa 2023'de nal toplayacak, bozguna uğrayacaktır. Algı operasyonları bize sökmez.dedi. Daha önceki toplantılarını 6+1 formatında yapan bu partiler, şimdi Kuytulcuları da alarak sayıyı 6+2’ye çıkarmışlardır. Kılıçdaroğlu, “altımız da birbirimize benziyoruz”, derken, Allah var ya doğru bir noktaya temas etmiştir. Bizim de dediğimiz aynısıdır. Ancak yedekte bekleyen, masa altında sıkışıp kalan siyasi bölücülerle münafık soytarı Kuytulu da ihmal etmemesi tavsiye ve temennimizdir. Zillet ittifakı partilerinin ortak açıklaması evlere şenlik, trajikomiktir.'' ifadelerini kullandı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde;

''Partimizin bu haftaki olağan Meclis Grup Toplantısı’na başlarken yüksek heyetinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Televizyon ekranlarından, radyo kanallarından, sosyal medya platformlarından toplantımızı takip eden aziz vatandaşlarımızı, gönül ve kültür coğrafyalarımızda varoluş mücadelesi veren değerli kardeşlerimizi bu vesileyle selamlıyor, hepsini kucaklıyorum.

Sabırlı ve sağlam bir hazırlık olmadan, samimi ve sağduyulu bir mizaç bulunmadan, sağlıklı ve sahici bir hedef koyulmadan büyük keşifler gerçekleşemez, gönüllere girilemez. Amacımız gönül kazanmak, gönüller yapmaktır. Amacımız milletimizin takdir ve tercihine mazhar olabilmektir. Niyetimiz halis, nirengi noktamız Türkiye, nihai hedefimiz İ’la-yi Kelimetullah’tır. Biliyor ve inanıyoruz ki, tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur. Bizim ne odunlaşmış kafalarla, ne de odunluktan kurtulamamış anlayışlarla işimiz ve ilgimiz vardır. Fikir ırmağında ıslanmamış her söz önümüze koyulan taştır. Fikrimiz köklüdür, faziletimiz engindir, fedakârlığımız aşkındır. Biz ne yapacağını, hangi vasıtaları kullanacağını, nereye ulaşacağını bilen ve bu doğrultuda bıçkın bir iradeyle mücadelesini sürdüren Türkiye sevdalılarıyız. Şayet nereye gittiğimizi tespit ve tefrik edemezsek, mukadderdir ki, hiç beklenmedik, hiç umulmadık, aklımızdan dahi geçmedik sahillere yara bere içinde çıkmamız kaçınılmazdır.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'den paralı anketlere tepki: Bizim anketimiz 85 milyon Türk insanının duasıdır..

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Özellikle Millet İttifakı'nın yaptırdığı paralı anketlere tepki gösteren Bahçeli, "MHP'yi itibaersızlaştırmaya çalışan kim varsa 2023'te nal toplayacak hayal kırıklaığının pençesinde olacaktır." ifadelerini kullandı. Devlet Bahçeli: Bizim anketimiz 85 milyon Türk insanının duasıdır. dedi

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Başta, yaptırdıkları paralı anketlerde MHP'yi barah altı bırakanlara sert çıkan Bahçeli: "MHP'yi itibaersızlaştırmaya çalışan kim varsa 2023'te nal toplayacak hayal kırıklaığının pençesinde olacaktır. Bizim anketimiz 85 milyon Türk insanının duasıdır." ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

"Amacımız gönül kazanmak, gönüller yapmaktır. Amacımız milletimizin takdir ve tercihine mazhar olabilmektir. Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur. Bizim ne odunlaşmış kafalarla ne anlayışlarla işimiz ve ilgimiz vardır. Biz ne yapacağını, hangi vasıtaları kullanacağını, nereye ulaşacağını bilen ve mücadelesini sürdüren Türkiye sevdalılarıyız.

"NAL TOPLAYACAKLAR"
MHP'nin siyaseti başkaları gibi icazetle, ipotek altında bir siyaset olarak görülemez. Milletimiz ne diyorsa sözümüz odur. Milletimiz neyi istiyorsa dileğimiz aynısıdır. 2023, Türkiye'nin kader ve karar yılıdır. Bu bilinç ve kavrayışla siyasi faaliyetlerimizi yaygınlaştırıyoruz. MHP'yi itibarsızlaştırmaya, oy oranının iniş halinde olduğunu gösteren kim varsa 2023'te nal toplayacaktır. Algı operasyonları bize sökmez. Sipariş ve yalan anketler doğru duvarı yıkmaya, milletin iradesine ket vurmaya yetmez. Bizim kiralık anket şirketlerinden öğreneceğimiz bir şey olmadığı gibi, bunlara aldanıp siyaset yapmamız da 53 yıllık mazimizin inkarıdır. Bizim hakkımızda tek söz ve karar sahibi büyük Türk milletidir.

"CHP'NİN İÇ YÜZÜNÜ ANLATTIK"
19 Şubat'ta başladığımız toplantılarımızı geçtiğimiz haftasonu tamamladık. 24 Haziran 2018 seçimlerinde CHP'nin sandıktan birinci çıktığı 6 il ve 125 ilçede bu partinin iç yüzünü milletimizle paylaştık. CHP'ye oy veren kardeşlerimize parti yönetiminin ne hale düştüğünü, kimlerin arkasından sürüklendiğini ifade ettik.

MHP'nin teşkilatları 4 Eylül 2021 tarihinden bugüne farklı siyasi programı başarıyla yerine getirdi. Planlama aşamasından sahadaki tatbikine kadar gereği neyse yapılmıştır.

Biz çok bilen değil, çok seven ve çalışan, çok inanan bir davanın mensuplarıyız. Zilletin çarkı kırılacaksa zalimlerin karanlık senaryoları yırtılacaksa bunun tek yolu MHP ile Cumhur İttifakı'nın yüksek mücadelesidir.

Geçtiğimiz hafta sonu MHP'li belediye başkanlarımızla bir araya gelerek verimli, faydalı bir toplantı sürecini gerçekleştirdik. Belediye başkanlarımızın tutumları, hizmet etmeleri hem sevindirici bir gelişme hem gelecek için demokratik bir fırsat olarak teyit edilmiştir.

Güncellenme Tarihi : 29.3.2022 14:01

İLGİLİ HABERLER