Gündem
  • 31.5.2023 22:00

Bahçeli'den ürküten sözler.. Devlet Bey bunu neden söyledi

 'Bahçeli böyle bir lafı boş yere etmez'

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin seçim sonrası sözleri siyaset gündemindeki yerini koruyor. Son olarak Bahçeli'nin sözlerini yorumlayan gazeteci Fatih Altaylı, "Böyle bir lafı boş yere etmez. Gördüğü bu tehlikenin ne olduğu konusunda daha açık olması, daha net konuşması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Fatih Altaylı, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin seçim akşamı yaptığı "Önümüzdeki günlerde çok şey değişecektir, her şey değişecektir. Öyle gözüküyor. İnşallah Türkiye değişmez" ifadelerini yorumladı.

'DAHA NET KONUŞMASI GEREKİYOR'

Kendi ismini taşıyan internet sitesinde yayımladığı yazıda "Bahçeli böyle bir lafı boş yere etmez" ifadesini kullanan Altaylı, şöyle devam etti:

'DİLE GETİRMEKTEN BİLE KORKTUĞUM BÜYÜK TEHLİKELER VAR'

"Açıkçası benim de Türkiye’nin geleceği acısından öngördüğüm ve dile getirmekten bile korktuğum büyük tehlikeler, olumsuz değişimler var. Acaba onun korkuları ile benim korkularım ne kadar aynı. Söylese de bilsek. Bilsek de önlem düşünsek."

BAHÇELİ ŞÖYLE DEMİŞTİ

"Cumhurbaşkanımızı destekleyen aziz insanımıza teşekkür ediyorum"

Bundan sonra gelecek Türk asrıdır, geleceğin gücü Türkiye'dir. Türkiye Cumhuriyeti'nin yüzüncü yıldönümü taçlanmıştır. Türk ve Türkiye yüzyılı hedefine doğru adımla doğru adamla cumhurun bizatihi varlığıyla kuvvetli biçimde atılmıştır. 

Bu duygu ve düşüncelerle 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yürekten ve samimiyetli kutluyor, Allah bahtını ve yolunu açık etsin diyorum. Ayrıca hiçbir tahrik ve aldatıcı propagandalara aldanmayarak dönek ve devşirilmiş siyaset cambazlarının ellerinin tersiyle iten, Türkiye ve cumhurun istikrar hedeflerini ön şartsız savunan ve sahiplenen vatan ve millet sevdalısı aziz dava arkadaşlarıma, Cumhur İttifakı'nın ortak paydasında buluşan tüm partilere ve bunlara gönül veren kardeşlerimize, Cumhurbaşkanımızı destekleyen aziz insanımıza teşekkür ediyorum.

"İnşallah Türkiye değişmez"

Bugün 85 milyon vatandaşımızın tamamı kazanmıştır. Bugün mazlumlar milli birlik ve kardeşliği kalbinde bayraklaştırmış herkes kazanmıştır. Bugün kucaklaşma, kaynaşma, barıma ve muhabbet kazanmıştır. Kaybeden kötülerdir, kanlı heveslerdir. Hain ve kötürüm niyetlerdir. 

Cumhurbaşkanı seçiminin ülkemize milletimize demokrasimize gönül ve kültür coğrafyalarımıza hayırlı olmasını diliyorum. 

28 Mayıs, fetih öncesi bir tarih olarak fethin önemi ne ise siyasete de o önemi kazandıracaktır. Önümüzdeki günlerde çok şey değişecektir, her şey değişecektir. Öyle gözüküyor. İnşallah Türkiye değişmez."

Güncellenme Tarihi : 2.6.2023 10:28

İLGİLİ HABERLER