Gündem
  • 27.12.2005 00:03

BAKAN ÇUBUKÇU'DAN DANSÖZ AÇIKLAMASI...

ZAFER ÇAKMAK
ANKARA - Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, çocukların kişisel ve ruh gelişimini olumsuz yönde etkileyecek hadiseleri kabul etmelerinin mümkün olmadığını ifade etti.


Devlet Bakanı Çubukçu, Adana'da kimsesiz çocuklar için düzenlenen yılbaşı balosunda dansöz oynatılması olayıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Adana'daki kuruluşlarda koruma ve bakım altında bulunan çocuklar için Adana Kimsesiz Çocukları Koruma ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen ve sahneye dansöz çıkarılmasıyla sonuçlanan yılbaşı eğlence programı ve olayda ihmali bulunanlar hakkında soruşturma başlatıldığını kaydeden Çubukçu, "Devletin koruma ve bakımı altındaki çocuklarımız için sivil toplum örgütlerince yapılacak her çalışma son derece anlamlı ve önemlidir. Ancak çocuklarımızın kişisel ve ruh gelişimini olumsuz yönde etkileyecek bur tür hadiseleri kabul etmemiz mümkün değildir" değerlendirmesinde bulundu.


Bakan Çubukçu, bu tarz olumsuzluklara karşı gösterecekleri hassasiyetin had safhada olduğuna işaret etti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:22

İLGİLİ HABERLER