Sağlık
  • 14.4.2021 21:00

Bakan Koca en çok vaka artışı olan illeri açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, haftalık vaka sayısında en çok artış yaşanan illeri açıkladı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda bulunan bakan Koca, "100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayısında en çok artış Kırklareli, Çanakkale, Bayburt, İstanbul ve Tekirdağ'da oldu. Samsun ve Ardahan'da ise azalış gerçekleşti" ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan endişelendiren bir açıklama geldi. Twitter hesabından açıklama yapan Bakan Koca şu ifadeleri kullandı: "100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayısında en çok artış Kırklareli, Çanakkale, Bayburt, İstanbul ve Tekirdağ'da oldu. Samsun ve Ardahan'da ise azalış gerçekleşti. Yeni kararlara tam uyumla vaka sayılarını azaltmak elimizde."

100.000 nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayısında en çok artış Kırklareli, Çanakkale, Bayburt, İstanbul ve Tekirdağ'da oldu. Samsun ve Ardahan'da ise azalış gerçekleşti. Yeni kararlara tam uyumla vaka sayılarını azaltmak elimizde.

Sağlık Bakanı Koca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı kısmi kapanma kararı sonrası yaptığı açıklamada, "Bütün işi aşıya bırakmayalım. Aşıya kadar vakaları azaltalım" dedi.

Sağlık Bakanı Koca, kısmi kapanmanın Kovid-19 vaka sayısını azaltmak için bir fırsat olduğunu belirterek, "Bütün işi aşıya bırakmayalım. Aşıya kadar vakaları azaltalım" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, kısmi kapanmanın vaka sayısını azaltmak için bir fırsat olduğunu söyledi.

Bakan Koca, "Bütün işi aşıya bırakmayalım. Aşıya kadar vakaları azaltalım. Kısmi kapanma fırsattır" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 14.4.2021 21:11

İLGİLİ HABERLER