
Bakkal: Herkes hakkını helal etsin!..
Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında maçın hakeminin şehrin kaderiyle oynadığını ileri süren Samsunspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Öncelikle herkes hakkını helal etsin. Geldiğim günden beri elimizden geldiği kadar mücadele etmeye, puan toplamaya çalıştım. Bir iki cümle hakem için söyleyeceğim, hayatım boyunca hiç konuşmadım. Sivas'taki maçta yüzde 100'lük golü vermiyorsun, buraya veriyorlar. Gekas'ı atıyorsun günahsız yere. Maçta 1-0 galipken Uğur'un penaltısını vermiyorsun. Bir şehrin
kaderiyle bu kadar uğraşılmaz. Ben mazeretlerin arkasına sığınan birisi değilim ama buraya kadar getirdikten sonra üzülüyorum. Duygularım o kadar yüksek ki, yüreğim yanıyor. Samsun kamuoyu ister kabul eder ister etmez ama herkes hakkını helal etsin. Elimden geldiği kadar burada mücadele etmeye çalıştık. Böyle olmasını istemezdim. Herkes hakkını helal etsin, Ankara'ya döneceğim. Böyle haksızlıklar olduğu zaman mesleği bile bırakmayı düşünüyorum. Bir şehrin kaderi ile bu kadar da oynanmaz. Beni izleyenler 'mazeret üretiyor' derler, hiç öyle birisi değilim, önümde oluyor pozisyon. Gideceğim, herkes hakkını helal etsin" dedi.
Samsunspor'un attığı tek golün pasını veren Pal Lazar, "Bu durumda bir şey söylemek çok zor. Her şey elimizdeydi, değerlendiremedik. Herkes penaltıyı konuşuyor. Diyecek çok fazla bir şey yok. Biz Süper Lig'i şimdi değil, sezon başında kaybettik. Şimdiki hocamız o zaman yanımızda olsaydı daha farklı yerlerde bitirebilirdik" diye konuşurken, Kelhar ise, "11 haftadır çalışan bir grup vardı. Çok iyi çalıştık elimizden geleni yaptık. Oyuncular için kariyerlerimiz için çok kötü bir durum" şeklinde konuştu.