Gündem
  • 31.1.2016 23:48

Balıkesir ve Gaziantep’e Şehit ateşi düştü

Balıkesir'e şehit ateşi düştü

Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'ya yönelik operasyonlarda şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Semerci'nin Balıkesir'in Sındırgı ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.

Balıkesire şehit ateşi düştü

Şırnak'ın Cizre ilçesinde sokağa çıkma yasağı ile birlikte devam eden operasyonlarda teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Semerci'nin ailesine acı haber ulaştı. Akşam saatlerinde şehidin Sındırgı ilçesine bağlı İbiller Mahallesi'ndeki evine gelen askeri yetkililer, acı haberi anne Gülay ve baba Eyüp Semerci'ye verdi. Evin önünde bir ambulans da hazır bekletilirken, ev Türk bayraklarıyla donatıldı.
Şehit Astsubay Ahmet Semerci'nin yeni nişanlandığı öğrenildi.
 

 

 

Şehit ateşi Gaziantep’e düştü
Şırnak’ın Cizre ilçesinde güvenlik ekiplerine yönelik roketatarlı saldırıda şehit düşen Özel Harekat Polisi Taner Cinpolat’ın Gaziantep’teki babaevine ateş düştü.

Şehit ateşi Gaziantepe düştü

 

Şırnak’ın Cizre ilçesinde teröristler tarafından polis ekiplerine düzenlenen roketatarlı saldırıda şehit olan Özel Hareket Polisi Taner Cinpolat'ın (27) Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde 5. Sokak'taki evine acı haber ulaştı. Acı haberi duyan şehidin annesi Güllü Cinpolat gözyaşlarına hakim olamadı. Bingöl’de görev yapan ve buradan Şırnak’ın Cizre ilçesine gönderilen şehit Cinpolat’ın babaevine Türk bayrağı asıldı.
4 kardeşi olan ve bekar olduğu öğrenilen Taner Cinpolat’ın ailesinin maddi durumunun kötü olduğu öğrenildi. Üniversite sınavlarında çok başarılı olduğu, buna rağmen polis olmak istediği öğrenilen şehidin kardeşleriyle beraber çalışarak tek katlı bir ev aldıkları belirtildi.
Şehidin kardeşi Ferit Cinpolat, “Taner, vatanını, bayrağını çok severdi. Vatan sağolsun. Üniversite sınavlarında çok başarılıydı ama özellikle polis olmak istiyordu. En son özel hareket polisi oldu. 2,5 yıldan beridir görev yapıyordu” dedi.
Taner Cinpolat’ın küçük kardeşi Yetkin Cinpolat ise, “Bu hainlerin yanına kalmayacak” ifadelerini kullandı.

 

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:26

İLGİLİ HABERLER