
Balotelli ağlayarak gitti
Milan'ın yeni transferi Mario Balotelli, Manchester City Teknik Direktörü Roberto Mancini'ye kendisine desteklerinden ötürü teşekkür etti.
Ocak ayı transfer döneminde Manchester City'den Milan'a transfer olan Mario Balotelli, eski patronu Roberto Mancini hakkında konuştu.
Queens Park Rangers ile oynanacak maç öncesi tüm takıma veda ettiğini söyleyen Balotelli, "Mancini ile arkadaşlarımın yanına gitmeden önce konuştuk. O üzgündü, ben de öyle fakat aramızda iyi bir konuşma gerçekleşti" şeklinde konuştu.
İtalyan forvet sözlerini şöyle sürdürdü, "Roberto'yu seviyorum. O benim kariyerim için çok önemli bir isim ve ona bana dürüst davrandığı için minnettarım. Manchester City kariyerim açısından önemi bir kulüptü, benim için büyük bir deneyimdi. Şampiyonluğu son dakika golüyle kazanmamız ise harikaydı, bunun da bir parçası olduğum için mutluyum."