Gündem
  • 29.9.2013 00:55

Barbaros Şansal Kılıçdaroğlu'na sert çıktı

Gezi olaylarında gündeme gelen palalı saldırganın CHP tarafından ayarlandığını iddia eden Barbaros Şansal, kendisine bilgiyi veren CHP'liyi açıkladı.

Ünlü Modacı Barbaros Şansal'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na ağır sözler. Gezi olayları sırasında medyanın biranda ilgi odağı olan Palalı saldırganın CHP tarafından ayarlanmış bir provokatör olduğunu itiraf eden Barbaros Şansal çarpıcı açıklamalarını sürdürdü. Şansal Palalı saldırgan bilgisini veren CHP'liye ilişkin tüyolar vermeyi de ihmal etmedi.

O DANIŞMANIN BEYOĞLU BÖLGESİNDE BOLCA MÜLKÜ VAR

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; ünlü Modacı Barbaros Şansal, Palalı saldırgan olayının başlamasından 10 gün kadar önce kafeteryada İstanbul İl Genel Meclisi'nde görevli bir CHP'linin bu bilgileri verdiğini söyledi. CHP'de görevli danışman hakkında ipucu veren Şansal "O danışmanın hakkında ipucu vereyim Beyoğlu bölgesinde bolca mülkü var" dedi

OLAYIN TESADÜF OLABİLECEĞİ KAYGILARIM ORTADAN KALKTI

Şansa Palalı saldırgan bilgisinin CHP tarafından organize edileceği bilgisinin kendisine verilmesinin ardından 10 gün sonrada böyle bir olay gerçekletiğini söyledi. Şansal "Bu olay tesadüfte olabilir, planlanmış bir şeyde olabilir. Fakat son gelişmeler tesadüf olabileceği konusundaki kaygılarımı ortadan kaldırdı" diye konuştu.

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU'NA AĞIR SÖZLER

Şansal konuşmasını CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na yönelttiği ağır sözlerle sürdürdü. Şansal şunları söyledi:

"Koskoca bir Muhalefet Partisi'nin Genel Başkanı benim aklımla uğraşacağına takım elbisesinin içine V yakalı kazak giyinmekten vazgeçsin ilk önce.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:37

İLGİLİ HABERLER