Spor
  • 31.8.2014 23:45

Barça zor da olsa kazandı

La Liga’nın ikinci haftasında ilk maçlarını kazanan Villarreal ve Barcelona karşı karşıya geldi. A takımda ilk kez forma giyen Sandro, Katalan ekibine galibiyeti getirdi.
Barcelona ilk yarıda adeta tek kale oynadı. Henüz 4. dakikada Pedro’dan pası alan ve hafif sağ çaprazda kaleyi gören Messi’nin şutu kalecinin üzerine gitti. 11. dakikada da soldan etkili gelen Barcelona’da göbekte pası alan Rakitic’in sert şutu az farkla üstten auta çıktı. Baskısını sürdüren Barcelona’da 15. dakikada Pedro, sol çaprazdan yokladı. Kaleci güçlükle topu kornere çeldi.
23. dakikada Villarreal gole çok yaklaştı. İlk kez rakip kaleye bu kadar etkili gelen Villarreal’de Dos Santos’un sağdan arka direğe ortasında Victor Ruiz topu boş kale yerine üstten auta gönderdi. maçın 28. dakikasında Barcelona’nın sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta Messi’nin doğrudan kaleye şutunu kaleci Asenjo direk dibinden çeldi. Top direğe de temas etti.
Karşılaşmanın 40. dakikasında serbest vuruşu hızllı kullanan Villarreal’de sol çaprazda topla buluşan Cheryshev’in sert şutu yandan auta çıktı. İlk yarıda oyun olarak Barcelona çok üstün olsa da gol bualamadı: 0-0

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:10

İLGİLİ HABERLER