Asayiş
  • 30.5.2024 13:42

Başak Tekin sokak ortasında öldürüldü

Kan donduran olay İstanbul Beyoğlu'nda meydana geldi. Sokak ortasında önünü kestiği eski sevgilisi Başak Tekin'i yerde sürükleyerek sokak arasına çeken saldırgan silahla genç kadını katletti. Cani, aynı silahla kendi kafasına sıktı. İşte vahşetin detayları

Tüyler ürperten olay bu sabah Hasköy Müze Sokak üzerinde gerçekleşti. Özgür Kemal Akdemir (31), işe giden eski sevgilisi Başak Tekin'i (30) yol kenarına çekti. Özgür Kemal Akdemir, silahını çıkararak Başak Tekin'i başından vurdu.Akdemir daha sonra aynı silahla kendi kafasına sıktı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Başak Tekin olay yerinde hayatını kaybederken Özgür Kemal Akdemir ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Haberi alan kadının yakınları olay yerine koştu. Başak Tekin'in yakınları vatandaşlar tarafından sakinleştirildi.

DEHŞETİN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI
İddiaya göre Akdemir ile Tekin'in 2009 yılında tanışıp sevgili oldukları, yaklaşık 10 sene beraber oldukları, ancak Tekin'in Akdemir'i uyuşturucu madde kullandığı için ayrıldığı öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 30.5.2024 13:48

İLGİLİ HABERLER