Başbakan beğenmedi

1 dk okuma
Başbakan beğenmedi

Hızlı Özet

Başbakan Erdoğan, helikopterle geldiği Kızılcahamam’da pisti beğenmedi. Erdoğan, Kızılcahamam’a yeni bir helikopter pisti yapılmasını istedi.


Başbakan Recep Tayyip  Erdoğan, bugün Kızılcahamam Asya Termal Tesisleri’nde AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen "İl ve İlçe Başkanları Teşkilat İçi Eğitim Programı"na katıldı. Erdoğan, Kızılcahamam’a Oba helikopteriyle geldi. Asya Termal Tesisleri’nde helikopter pisti bulunmadığı için Kızılcahamam Akasya Termal Tatil Köyü önünde bulunan Akasya Caddesi’ne inen Başbakan Recep Tayyip, burada Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit ve MHP’li Belediye Başkanı Coşkun Ünal ile AK Partili yetkililer tarafından karşılandı. Helikopterin indiği pisti beğenmeyen Erdoğan, Kızılcahamam’dan ayrılırken, Kaymayak Mustafa Çit’e, pistin Asya Terma Tesislerine uzak olduğunu söyleyerek, Asya’nın da önüne böyle bir helikopter pisti yapılmasını istedi. Erdoğan’ın, pistin, AK Parti kampının başlayacağı Cuma gününe kadar yetişmesini istediği öğrenildi.

(İHA)



 


Bu haber 1059 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Elektrikli Araç Şarj İstasyonları Neden Geleceğin Ulaşım Altyapısında Önemli?
Gündem

Elektrikli Araç Şarj İstasyonları Neden Geleceğin Ulaşım Altyapısında Önemli?

Elektrikli araçların günlük hayattaki görünürlüğü arttıkça sürücülerin beklentileri de değişiyor. Artık yalnızca aracın menzili, batarya kapasitesi veya performansı değil, ihtiyaç duyulduğunda kolayca şarj edilebilmesi de satın alma ve kullanım deneyiminin önemli bir parçası haline geliyor. Bu noktada elektrikli araç şarj istasyonları, sürdürülebilir ulaşım ekosisteminin temel bileşenlerinden biri olarak öne çıkıyor. Evlerden iş yerlerine, alışveriş merkezlerinden otoparklara ve şehirler arası güzergâhlara kadar farklı noktalarda sunulan şarj imkânları, elektrikli araç kullanımını daha pratik hale getiriyor.

Habervitrini10121 Görüntüleme
11 araştırma şirketinin anket ortalaması belli oldu! Yeni Parti düşüşte
Gündem

11 araştırma şirketinin anket ortalaması belli oldu! Yeni Parti düşüşte

Ada Araştırma, ALF, AREA, ASAL, BETİMAR, GENAR, HBS, MAK, Optimar, Özdemir ve SONAR araştırmalarının ortak verilerinden elde edilen oy oranları ve değişimler şöyle:

Habervitrini9630 Görüntüleme
Kaşif Kozinoğlu, Ömer Halisdemir'in öldürdüğü FETÖ'cü Semih Terzi için 25 yıl önce uyarmış!
Gündem

Kaşif Kozinoğlu, Ömer Halisdemir'in öldürdüğü FETÖ'cü Semih Terzi için 25 yıl önce uyarmış!

Eski MİT görevlisi Kaşif Kozinoğlu’nun 2011 yılındaki ölümüne ilişkin yeniden başlatılan soruşturma sürerken, yıllar önce TSK’ya sunduğu bir rapor ortaya çıktı. Kozinoğlu’nun 1991 yılında, 15 Temmuz darbe girişiminde Ömer Halisdemir tarafından vurulan darbeci general Semih Terzi’yi “bağlantıları nedeniyle TSK’da barındırılmayıp derhal ihraç edilmeli” ifadeleriyle raporladığı öğrenildi.

Habervitrini10536 Görüntüleme
Kadın vali beni tehdit ediyor diye yakın koruma isteyen AK Partili vekilden yeni hamle
Gündem

Kadın vali beni tehdit ediyor diye yakın koruma isteyen AK Partili vekilden yeni hamle

AK Parti Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz, Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan ile arasında yaşanan gerilimin ardından Ankara Valiliği’ne yaptığı yakın koruma başvurusunu geri çekti.

Habervitrini14130 Görüntüleme