Asayiş
  • 24.9.2004 00:05

BAŞHEKİM BACAĞINDAN VURULDU!..

ATAKAN ÇITLAK
GİRESUN  - Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Başhekimi Dr. Levent Doğan'ı muayenesinde tabanca ile vurarak yaralayan şahıs tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 15.30 sıralarında Gazi Caddesi üzerinde bulunan Eşrefbey İşhanı'nın 2. katında meydana gelmişti. Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Başhekimi Dr. Levent Doğan, alacak-verecek meselesi nedeniyle tartıştığı Metin Yılmaz (43) tarafından tabancayla bacağından vurulmuştu.
Öğleden sonra Giresun Adliyesi'ne getirilen Yılmaz, nöbetçi savcı tarafından ifadesi alındıktan sonra, tutuklama istemi ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme tarafından ruhsatsız silahla adam yaralamak suçundan tutuklanan Metin Yılmaz, Giresun E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:58

İLGİLİ HABERLER