Dünya
  • 30.1.2007 03:29

BAŞKAN ADAYI KOCASINA ŞEYTAN DEDİ, ABD'Yİ ŞOKE ETTİ!..

ABD’de, Demokrat Parti’nin başkan aday adayları arasında yer alan ve "hep sıkıcı derecede ciddi" olmakla eleştirilen Senatör Hillary Clinton’ın "şeytani adamlar"dan bahsederken yaptığı gönderme herkesi çok güldürdü ve eşi eski Başkan Bill Clinton’ı akıllara getirdi.

Iowa Eyaleti’nin Davenport kentinde halk önüne çıkan ve soruları cevaplayan Hillary Clinton, İran ve Kuzey Kore konusunda ne yapacağını anlatmaya çalışırken, esprili konuşmaya başladı:

"Dünyada birçok tehlike ile karşı karşıyayız. Centilmen’e (Başkan Bush) göre, şeytani adamlar ile karşı karşıyayız. Tabii akla, Usame bin Ladin gibileri geliyor." O noktada aniden duran Hillary, "Şeytani ve kötü adamlar ile hesaplaşmak konusunda benim geçmişimde neler var?" diye sordu. Hillary’nin bu sözleri insanları kahkahaya boğdu, ıslıklar çalındı ve New York Senatörü bolca alkış aldı. Daha sonra, gazetecilerin soruları üzerine, bazı izleyiciler, "Kadın düşkünü kocasını kast etti" görüşünü savundu, diğerleri ise "Başkan Bush" olduğunu iddia etti.

Senatör Clinton, basın mensuplarıyla sohbet ederken, "Bir şaka yaptım. Hep biraz rahat ve komik olmamı istiyorsunuz. Biraz komik oldum mu, bu sefer de psikanaliz yapıyorsunuz" dedi. Hillary Clinton, Başkan Bush’un, Ocak 2009’da görevden ayrılmadan önce Irak’taki bütün ABD askerlerini çekmesi gerektiğini kaydetti.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 22:30

İLGİLİ HABERLER