Spor
  • 27.1.2015 21:49

Başkan Gencer'den Ümit Özat’a tepki

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer takımın akşam antrenmanını izledi. Gencer, antrenman sahasında teknik direktör Hami Mandıralı ile kısa süre sohbet etti.
Gazetecilerin Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat ile yaşanılan gerginliği sorması üzerine Gencer, Özat’ın yaptığı hareketi futbol adına bir leke olarak değerlendirerek, "Kumaş belli, kumaş değişmiyor. Ne kadar yıkarsan yıka, ne kadar kuru temizleyiciye gönderirsen gönder, aynı kumaş ortada. Kınıyorum. Saha içindeki olayları hakem değerlendirdi. Saha dışındaki olaylara söylemde bulunmamız yanlış. Onun cezasını verecek olan federasyondur. Ümit Özat’ı kınamamızın en büyük nedeni; bir yöneticimize ağza alınmayacak küfürler sarf etmesidir. Yöneticimizin cevap vermemesi olayların büyümesini engellemiştir. Durumu Elazığ Kulüp yöneticileri ile paylaştık. Kendileri yöneticimizden özür dilediler" dedi.
Bu tür olaylardan en çok kulüplerin zarar gördüğünü ifade eden Başkan Gencer, "Taraftarlar da olaylara sakin yaklaşmalı. Disiplin Kuruluna sevk edildiğiniz zaman, zarar gören bizleriz. Gerekli cezaların verileceğini düşünüyorum. Ama kulüpler zarar görmesin" diye konuştu.
Antalyaspor’un yeni transferlerle Elazığspor karşısına çıktığını aktaran Başkan Gencer, "Uyum süreci hemen oluşmamasına rağmen sahada iyi mücadele eden bir takımımız vardı. Bizim en büyük problemimiz sonuna kadar gitmemesiydi. Uzatmalarda çok maç kaybettik. Ama bu hafta kazandık. 90 dakika boyunca son saniyeye kadar mücadele edildiği zaman istenilen puanların alınabileceğinin gösterilmesi açısından önemliydi" şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:35

İLGİLİ HABERLER