Asayiş
  • 4.4.2005 00:01

BAŞKENT'TE SİLAHLI KAVGA...

BAYAZIT CEBECİ
ANKARA (İHA) - Ankara'nın Altındağ İlçesi'nde silahlı bir grubun vatandaşlara saldırması sonucunda çıkan olaylar, çevik kuvvet tarafından bastırıldı.


Alınan bilgiye göre, Altındağ İlçesi Siteler Selçuk Caddesi üzerinde daha önce yaşanan bir husumetin devamında bazı silahlı kişiler mahalle sakinlerinden bazı gençleri silahla tehdit ederek kovaladı.

Bunun üzerine mahalle sakinleri ile silahlı kişiler arasında kavga çıktı. Saldırganların ateş açması üzerine mahalle sakinlerin taş ve sopalarla müdahale ettiği öğrenildi. Mahalle sakinleri kendilerine silahlı saldırıda bulunan saldırganlara ait olduğu iddia edilen bir aracı da taş ve sopalarla tahrip ettiler. Olayların büyümesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve Çevik Kuvvet ekipleri sevk edildi.

Saldırganlar olay yerinden kaçarken polis mahalle sakinlerinden bazı kişileri gözaltına aldı. Polisin gözaltına alması sırasında gergin anlar yaşandı. Polis ekiplerinin müdahalesi sonucunda olaylar kontrol altına alındı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 11:25

İLGİLİ HABERLER