Gündem
  • 5.10.2022 22:09

Başörtüsü golü yiyen CHP'de suratlar asıldı

Başkan Erdoğan'ın başörtüsü için Anayasa hamlesi CHP'de moralleri bozdu! Engin Özkoç'un yüz ifadesi dikkat çekti.

Başkan Erdoğan’ın başörtüsü için Anayasa hamlesi CHP’de moralleri bozdu! Engin Özkoç’un yüz ifadesi dikkat çekti

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'başörtüsü' çıkışına ilişkin, "Eğer samimiysen gelin çözümü yasa değil Anayasa düzeyinden sağlayalım" ifadelerini kullandı. Erdoğan, grup toplantısının ardından TBMM'den ayrılmak üzere arabasına giderken vatandaşlarla fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi. CHP kanadından konuyla ilgili çelişkili açıklamalar yapılırken, fotoğraf çekimi sırasında objektiflere yansıyan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un düşünceli hali ise dikkatlerden kaçmadı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda CHP'nin başörtüsü ile ilgili kanun teklifine yanıt verdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrı yapan Erdoğan, "Eğer samimiysen gelin çözümü yasa değil Anayasa düzeyinden sağlayalım" ifadelerini kullanırken, ana muhalefet kanadından peş peşe açıklamalar geldi.

CHP KANADINDAN ÇELİŞKİLİ İFADELER

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Başkan Erdoğan'ın başörtüsü ile ilgili anayasa değişikliği teklifine destek vermeyeceklerini belirtti.

Özel, "Kanun teklifini desteklememek için Anayasa değişikliği önerip başka değişiklikler için fırsat kolluyorlar. Her gün anayasayı çiğneyen bir anlayışla anayasa değiştirecek halimiz yok. Yeni Anayasa, yeni Meclisin işi olacak!" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada, destek vereceklerini ifade etti.

CHP'DE YÜZLER DÜŞTÜ!

Başkan Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nın ardından TBMM'den ayrılmak üzere arabasına giderken vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekilmeyi ihmal etmedi. Fotoğraf çekimi sırasında CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un yüz ifadesi ise kameralara yansıdı.

 

 

Güncellenme Tarihi : 7.10.2022 00:46

İLGİLİ HABERLER