
BAYAN HAKEME 'ÇOK GÜZELSİN YENGE' DEDİLER SAHADAN ATILDILAR!..
Türkiye 3. ligi 2. gurupta mücadele eden Arsinspor ile Çubukspor'un Trabzon'daki mücadelesi ilginç bir olaya sahne oldu. Sakatlanan futbolcuları sedye ile taşımakta görevli olan Talip Gürsoy ile Ali Aksan isimli iki genç, maçın bayan yardımcı hakemine sözlü tacizde bulundukları gerekçesiyle saha dışına atıldılar.
Yardımcı hakem Sevgi Ölker'in, "Bana sözlü tacizde bulunuyorlar" diyerek şikâyet ettiği iki görevli genç, saha dışına atıldı. Dördüncü hakemin müdahalesiyle uzaklaştırılan iki gencin yerine, başka görevliler bulundu.
İlginç olay iddiaya göre şöyle gelişti. İki genç, karşılaşmada yardımcı hakem olarak görev yapan Kayseri bölgesi hakemlerinden Sevgi Ölker'e ilk yarı boyunca sürekli sözlü tacizde bulundu. Bunun üzerine hakem Sevgi Ölker, ilk yarının bitiş düdüğünün çalmasıyla birlikte maçın 4'üncü hakemi Gürcan Senem'e giderek iki genci şikâyet etti. Gürcan Senem de yanına çağırdığı saha komiseri Mehmet Yıldırım'dan karşılaşmada görevli iki genci sahanın dışına çıkarmasını istedi. Tacizle suçlanangençler sahadan atılırken, yerlerine de başkaları görevlendirildi.
/Sabah
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:42