Asayiş
  • 22.2.2011 14:46

BAYAN MEMUR SİLAHLI SOYGUNCUYU BÖYLE KANDIRDI

ALİ İHSAN BAŞALOĞLU
SAMSUN

Öğle tatili sırasında maskeli bir şahıs elinde silah ve poşetle şubeye girdi. Bayan memura silahı doğrultan zanlı, "Çabuk kasadaki paraları poşete doldur" dedi. Kasa görevlisi bayan memur soğukkanlılığını koruyarak, "Öğle tatili olduğu için paraları merkeze gönderdim" dedi.

Maskeli silahlı soyguncu bu cevap üzerine korkarak hızla Büyük Pazar istikametine doğru koşarak kaçtı. Memure daha sonra alarma basarken, Bafra Emniyet Müdürlüğü ekipleri kısa sürede olay yerine intikal etti.

PTTBank Bafra Şubesi içerisinde ve çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen emniyet güçleri, maskeli soyguncuyu yakalamak için tüm birimleri alarma geçti. Şehrin giriş ve çıkışları tutularak, kamera kayıtlarından belirlenen eşkal üzerine çalışma başlatıldı.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 21:03

İLGİLİ HABERLER