Gündem
  • 4.7.2009 00:00

BAYKAL, GENELKURMAY'I DA GEÇTİ!..

CHP lideri Deniz Baykal, Meclis'in tatile girmesi dolayısıyla gazetecilere bir yemek verdi. Yemeğe bazı medya kurumlarının Ankara haber müdürlerinin yanı sıra Parlamento şefleri ve muhabirleri çağrılırken, bazı kurumlardan ise hiç kimse çağrılmadı.

CHP Genel Başkanı Baykal ve parti yöneticileri, TBMM'nin 23. Dönem 3. Yasama Yılı'nın ardından Parlamento muhabir ve şeflerinin yanı sıra bazı haber müdürlerine dün akşam yemeğinde bir araya geldi.

Edinilen bilgilere göre, Ankara Nenehatun Caddesi'nde bulunan Göksü Restoran'daki yemeğe, Doğan Grubu'ndan Hürriyet, Milliyet, Radikal, Vatan gibi gazetelerle Kanal D ve Star TV televizyonların yanı sıra Akşam gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, SHOW TV, Haber Türk gibi medya kurumlarında çalışanlar çağrıldı. Yenişafak, Star, Bugün, Zaman, Cihan Haber Ajansı, Türkiye gazetesi, ATV, Kanal7, Samanyolu gibi gazete ve televizyonlardan hiç kimse davet edilmedi.

Bu durum yıllardan beri CHP'yi takip eden gazeteciler arasında 'akreditasyonda Genelkurmay'dan daha katı davrandı' yorumlarına neden oldu. (sonsayfa)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:29

İLGİLİ HABERLER