Baykal kararını verdi

1 dk okuma
Baykal kararını verdi

Hızlı Özet

CHP'nin TBMM Başkan adayı Deniz Baykal, yarınki oturumu yöneteceğini ancak oy kullanmayacağını söyledi.

Geçici Meclis Başkanı CHP TBMM Başkan adayı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, "Hukuki bir engel bulunmadığı halde, bir etik problem anlayışı ortaya çıkmaması için, bir siyasi tereddüt ortaya çıkmaması için yarın yöneteceğim oturumda oy kullanmayacağım. Önemli tarihi bir oturumun bana verdiği mutluluk duygusunu onurunu bir oy karşılığında feda etmeye niyetim yok" dedi.



Baykal: 'Oy kullanmayacağım' - Tıkla İzle




CHP TBMM Başkan adayı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni’yi ziyaret etti. Baykal ardından toplantı salonunda gazetecilere açıklamada bulundu.

Baykal, hukuki bir engel olmamasına rağmen zihinlerde bir tereddüt oluşmaması için oy kullanmayacağını belirterek, "Oturumların sonuna kadar oy kullanmayacağım. Önemli tarihi bir oturumun bana verdiği mutluluk duygusunu onurunu bir oy karşılığında feda etmeye niyetim yok. O duygu bir oydan çok daha önemlidir. O oyun peşinde değilim. Bu sorumluluğun gereğini yapacağım" dedi.



İSA AKAR-ALPARSLAN ÇINAR



Bu haber 593 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Elektrikli Araç Şarj İstasyonları Neden Geleceğin Ulaşım Altyapısında Önemli?
Gündem

Elektrikli Araç Şarj İstasyonları Neden Geleceğin Ulaşım Altyapısında Önemli?

Elektrikli araçların günlük hayattaki görünürlüğü arttıkça sürücülerin beklentileri de değişiyor. Artık yalnızca aracın menzili, batarya kapasitesi veya performansı değil, ihtiyaç duyulduğunda kolayca şarj edilebilmesi de satın alma ve kullanım deneyiminin önemli bir parçası haline geliyor. Bu noktada elektrikli araç şarj istasyonları, sürdürülebilir ulaşım ekosisteminin temel bileşenlerinden biri olarak öne çıkıyor. Evlerden iş yerlerine, alışveriş merkezlerinden otoparklara ve şehirler arası güzergâhlara kadar farklı noktalarda sunulan şarj imkânları, elektrikli araç kullanımını daha pratik hale getiriyor.

Habervitrini10138 Görüntüleme
11 araştırma şirketinin anket ortalaması belli oldu! Yeni Parti düşüşte
Gündem

11 araştırma şirketinin anket ortalaması belli oldu! Yeni Parti düşüşte

Ada Araştırma, ALF, AREA, ASAL, BETİMAR, GENAR, HBS, MAK, Optimar, Özdemir ve SONAR araştırmalarının ortak verilerinden elde edilen oy oranları ve değişimler şöyle:

Habervitrini9640 Görüntüleme
Kaşif Kozinoğlu, Ömer Halisdemir'in öldürdüğü FETÖ'cü Semih Terzi için 25 yıl önce uyarmış!
Gündem

Kaşif Kozinoğlu, Ömer Halisdemir'in öldürdüğü FETÖ'cü Semih Terzi için 25 yıl önce uyarmış!

Eski MİT görevlisi Kaşif Kozinoğlu’nun 2011 yılındaki ölümüne ilişkin yeniden başlatılan soruşturma sürerken, yıllar önce TSK’ya sunduğu bir rapor ortaya çıktı. Kozinoğlu’nun 1991 yılında, 15 Temmuz darbe girişiminde Ömer Halisdemir tarafından vurulan darbeci general Semih Terzi’yi “bağlantıları nedeniyle TSK’da barındırılmayıp derhal ihraç edilmeli” ifadeleriyle raporladığı öğrenildi.

Habervitrini10549 Görüntüleme
Kadın vali beni tehdit ediyor diye yakın koruma isteyen AK Partili vekilden yeni hamle
Gündem

Kadın vali beni tehdit ediyor diye yakın koruma isteyen AK Partili vekilden yeni hamle

AK Parti Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz, Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan ile arasında yaşanan gerilimin ardından Ankara Valiliği’ne yaptığı yakın koruma başvurusunu geri çekti.

Habervitrini14157 Görüntüleme