Asayiş
  • 1.12.2021 12:32

Bebeğini komaya sokan cani babanın ifadesi kan dondurdu

Türkiye Gaziantep'teki cani baba Yunus Göç'e öfke kustu! İfadesi kan dondurdu

Son dakika haberi: Gaziantep'te 1 aylık bebeğini öldüresiye dövdüğü görüntüler ortaya çıkan cani baba Yunus Göç'ün savcılık ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde, bebeği ağladığı için bir anlık sinirle darp ettiğini söyleyen Göç, suçlamaları kabul etti. Bebeğin annesi Semra Göç'ün ise daha önce eşinden şiddet gördüğü için ailesinin yanına sığındığı, eşi Yunus Göç hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı ortaya çıktı. Semra Göç'ün eşine karşı 4 ay önce açtığı boşanma davasından aile büyüklerinin araya girmesiyle vazgeçtiği öğrenildi. . İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Son dakika: Türkiye Gaziantep’teki cani baba Yunus Göç’e öfke kustu! İfadesi kan dondurdu

Son dakika: Türkiye Gaziantep’teki cani baba Yunus Göç’e öfke kustu! İfadesi kan dondurdu

Gaziantep'te 2 aylık bebeği dövdüğü görüntüler ortaya çıkan Yunus Göç, kamuoyunda büyük tepki görmüştü. Görüntülerin ardından gözaltına alınan Göç, tutuklanarak cezaevine konuldu.Yoğun bakımda minik Cihan'ın tedavisi sürerken cani babanın emniyette verdiği ifade ortaya çıktı. Yunus Göç'ün ifadesinde çocuğunu bir anlık sinirle dövdüğünü belirtirken suçlamayı kabul ettiği öğrenildi.

"BİR ANLIK SİNİRLE OLDU"

Çocuğu mama vermek için kucağına aldığını ifadesinde belirten Göç, "Mama vereceğim esnada birden ağlamaya başladı. Daha önce hiç şiddet uygulamamıştım.Ağlamaya başlayınca bir anlık sinirle onu darp ettim. Pişmanım. Suçlamayı kabul ediyorum" ifadelerini kullandı.

EŞİNE DE ŞİDDET UYGULAMIŞ

Son dakika | Gaziantep’te Yunus Göç’ün dövdüğü 3 aylık bebek için açıklama! Sağlık durumu nasıl? Hayati tehlikeyi atlattı mı?

Ocak ayında eşinden şiddet gördüğü için ailesinin yanına sığınan bebeğin annesi Semra Göç'ün kocası hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı ortaya çıktı.

Aile büyüklerinin araya girmesinin ardından Semra Göç, tekrardan evine dönüyor.Anne Göç'ün eşine karşı 4 ay önce açtığı boşanma davasından 2 ay önce aile büyüklerinin araya girmesiyle vazgeçtiği öğrenildi.

SAĞLIK DURUMU NASIL?

Günlerdir hastanede yaşam savaşı veren minik yavruyla ilgili ise son dakika açıklaması yapıldı.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Yetkililer, "Yoğun bakımda tedavi görüyor. Bebeğin durumunda bir değişiklik yok. İlerleme olmadığı gibi gerileme de yok.Hayati tehlikesi devam ediyor" şeklinde açıklama yaptı...

 

Güncellenme Tarihi : 1.12.2021 12:44

İLGİLİ HABERLER