İngiliz Bridget Jones, eş bulmak için çırpınabilir, ama Alman bekâr kadın halinden memnun. Stern dergisinin yaptığı araştırmaya göre, tek başına yaşayan Alman kadınların yüzde 80'i mutlu olduğunu, çünkü yalnızlığın kendisine daha fazla özgürlük alanı sağladığını söylüyor.
Ülkede doğum oranlarındaki düşüş ve nüfusun hızla yaşlanmasının politikacıları kara kara düşündürdüğüne dikkat çeken Stern dergisi, yalnız başına yaşayan 1003 kadınla anket yaptı.
Ankete yanıt veren kadınların sadece yüzde 2'si yalnızlıktan mutsuz olduğunu söyledi. Yüzde 36'sı ise 'hayatı böyle daha eğlenceli olduğu için' yalnız yaşadığını belirtti.
Erkeksiz hayatın bazı gerekçeleri ilginç: Kadınların neredeyse yarısı, erkeksiz evi derli toplu tutmak daha kolay olduğu için tek başına. Yüzde 36'sı ortamda bir erkek yoksa saatlerce televizyonda spor programları izlemek zorunda kalmadığına dikkat çekti!
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:37