Bekir Bozdağ, ‘Son manşet sandıkta atılacak’

2 dk okuma
Bekir Bozdağ, ‘Son manşet sandıkta atılacak’

Hızlı Özet

Bakan Bozdağ, ‘Son manşet sandıkta milletimiz tarafından bu gün atılacak’


Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 'Gazeteler bugüne kadar manşet atsalar, televizyonlar haber yapsalar bile son haber, son manşet sandıkta milletimiz tarafından bugün atılmış olacaktır' dedi.



Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat’ın Sorgun ilçesinde Agahefendi İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek, sandıkları dolaştı. Bozdağ, 30 Mart yerel seçimlerinin demokrasi içerisinde demokratik bir yarış olduğunu belirterek, “Seçim kampanyası süresince liderler konuştu, adaylar konuştu, partiler konuştu, herkes konuştu. Konuşma sırası milletimizde, seçmenimizde. Vatandaşımız son sözü sandıkta söylüyor. Akşam milletimizin söyleyeceği son sözü hep beraber öğreneceğiz.



Gazeteler bugüne kadar manşet atsalar, televizyonlar haber yapsalar bile son haber, son manşet sandıkta milletimiz tarafından bugün atılmış olacaktır. Ben hayırlı olmasını diliyorum. Yozgat’ta seçim büyük bir huzur içerisinde geçiyor. Dileğim Türkiye’mizin bütün il ve ilçelerinde, beldelerinde, köylerinde seçim güvenli ve huzur içerisinde geçer. Bu demokrasi sınavından Türkiye büyük bir başarıyla çıkar. Dileğimiz, temennimiz odur. Bu bir demokrasi içerisinde demokratik bir yarıştır. Bu yarışın sağlıklı, huzurlu, güvenli ve sağlam bir şekilde yürümesi Türkiye’nin de yararınadır. Türkiye bugüne kadar seçimleri hep başarıyla yaptı. Ben inanıyorum ki 30 Mart seçimleri de Türkiye’nin yaptığı başarılı seçimlerden birisi olur. Dilerim ki Türkiye’mizin her yerinde huzur, sükun ve barış içerisinde geçer ve herhangi bir sorun olmaz. Herhangi bir üzücü hadise olmaz. Dileğimiz budur” dedi.



Katılımın oldukça yüksek olduğunu kaydeden Bakan Bozdağ, “Çünkü adayların çokluğu hem muhtar adayı, hem il genel meclis adayı, hem belediye meclis adaylarının çokluğu vatandaşımızın sandığa daha çok ilgi göstermesine yol açıyor. Tabi adaylar da seçmenlerin sandığa gitmesini teşvik ediyor. Ben birazda işin niteliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Yerel seçim olma özelliğinin bir sonucu olduğunu düşünüyorum. Çünkü bundan önceki yerel seçimlerde de katılım her zaman üst düzeyde olmuştu. Bu demokrasimiz için sağlıklı bir işleyişin göstergesidir” diye konuştu.


Bu haber 599 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Gözaltına alınan AK Partili eski başkanın evinden deste deste para çıktı
Gündem

Gözaltına alınan AK Partili eski başkanın evinden deste deste para çıktı

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Yahşihan Belediyesi’ne yönelik yolsuzluk soruşturmasında, AK Partili eski Belediye Başkanı Ahmet Sungur ile MHP’li eski Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın da aralarında bulunduğu 35 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Operasyon kapsamında Sungur

Habervitrini13453 Görüntüleme
Fon soruşturmasında yeni gelişme! 200 milyon lira değerindeki 5 aracı 26 bin TL’ye devretmiş
Gündem

Fon soruşturmasında yeni gelişme! 200 milyon lira değerindeki 5 aracı 26 bin TL’ye devretmiş

Devirler karşılığında Yarız'ın hesabına "Taşıt Satış Bedeli" açıklamasıyla yalnızca 26 bin 280 lira gönderildi. Araçların mal varlığını kaçırmak amacıyla devredildiği değerlendirilirken, 4 lüks araca el konuldu.

Habervitrini11937 Görüntüleme
Uydu vericisiyle izlenen üç leylek Mısır ve Suriye'ye ulaştı
Gündem
#Spor#haber#Kültür Sanat

Uydu vericisiyle izlenen üç leylek Mısır ve Suriye'ye ulaştı

Bu kapsamda ovadaki yuvalarda bu yıl yumurtadan çıkan üç leylek yavrusuna Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğünce uydu vericisi takılarak göç yolculukları takip altına alındı.

Habervitrini10126 Görüntüleme
"Alihan Kuriş çıkar amaçlı suç örgütü" soruşturmasında yakalanan 20 zanlı tutuklandı
Gündem
#Spor#haber#Kültür Sanat

"Alihan Kuriş çıkar amaçlı suç örgütü" soruşturmasında yakalanan 20 zanlı tutuklandı

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 22'si tutuklama, 3'ü ise adli kontrol tedbiri uygulanması talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarıldı.

Habervitrini9479 Görüntüleme