Belediye başkanı beddua etti, muhtarlar 'amin' dedi

2 dk okuma
Belediye başkanı beddua etti, muhtarlar 'amin' dedi

Hızlı Özet

GAZİANTEP'in Nizip İlçe Belediye Başkanı AK Partili Hacı Fevzi Akdoğan, muhtarlarla düzenlenen toplantıda geçmiş belediye yönetimlerini eleştirip, "Allah onlara yedirmesin" dedi.


Başkan Akdoğan ardından da salonda bulunan muhtarlarına da "Amin" dedirtti.



Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, ilçeye gelen AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı ile birlikte Belediye Toplantı Salonu'nda 23 mahalle muhtarının katılımıyla toplantı düzenledi. İlçenin sorunlarının ele alındığı toplantıda konuşan Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, AK Parti iktidarı ile ilçelerinin hizmete doyduğunu söyledi.



Nizip'e yaptıkları hizmetleri anlatan Akdoğan, geçmiş hükümet ve belediye yönetimlerini eleştirerek şöyle konuştu:



"Nizip'e, AK Parti iktidarı dönemi öncesinde gözle görülen hizmet yapılmamıştır. Ben 9 yıldan bu yana belediye başkanlığı görevini yapıyorum ve bu süreçte belediye hizmetleri için 62 yeni araç aldık. Bu araçlarla biz aylık 36 bin litre yakıt harcamışız ama bizden önceki dönemde araç yok ama harcanan yakıt 43 bin 500 litre. Yani sizce bu işin bir açıklaması var mı? Eğer var ise söyleyin. Bakın ben sizlere söylüyorum; 'Kim yanlış iş yapıyorsa ona meydan vermeyin. Kim bu belediyenin malını yiyorsa Allah ona yedirmesin. Eğer bizim hırsızlıkta niyetimiz var ise Allah bizi mevki makam sahibi etmesin, bize nasip etmesin ve göstermesin' diyorum. Benim söyleyeceğim; kim namuslu hizmet edecek hırsız değilse Allah bu belediyeyi ona nasip etsin."



Akdoğan, konuşmasının ardından salonda bulunan mahalle muhtarlarına dönerek, "Amin" demelerini istedi. Mahalle muhtarlarının bu yönlendirmenin ardından "Amin" demesi ilginç görüntü oluşturdu.



AK Parti Milletvekili Mehmet Sarı ise muhtarlara yönelik konuşmasında hükümet olarak yaptıkları çalışmaları anlatıp, Nizip'e her konuda hizmetin gelmesi için çalıştıklarını kaydetti.


Bu haber 811 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kabine üyelerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM Genel Kurulu'ndaki hitabına ilişkin paylaşım
Gündem
#Spor#haber#Kültür Sanat

Kabine üyelerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM Genel Kurulu'ndaki hitabına ilişkin paylaşım

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler (BM) 81. Genel Kurulu'ndaki konuşmasına ilişkin sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı.

Habervitrini14880 Görüntüleme
Trump İran zirvesinde Erdoğan'ı anlattı.. O çok sert bir adam sakın onunla uğraşmayın
Gündem

Trump İran zirvesinde Erdoğan'ı anlattı.. O çok sert bir adam sakın onunla uğraşmayın

Zirvede konuşma yapan ABD Başkanı Donald Trump, "Erdoğan muhteşem bir insan ve benim çok iyi dostum. Türkiye’den arkadaşım, o tam bir sert adam. Onunla uğraşmayın, o sert biridir." dedi.

Habervitrini12720 Görüntüleme
Kaşif Kozinoğlu'nu hapse yollayan savcı FETÖ'cü Zekeriya Öz çıktı
Gündem

Kaşif Kozinoğlu'nu hapse yollayan savcı FETÖ'cü Zekeriya Öz çıktı

Kaldığı hapishanede 2011'de hayatını kaybeden eski MİT mensubu Kaşif Kozinoğlu'nun tutuklama sevk yazısını, FETÖ firarisi eski savcı Zekeriya Öz'ün imzaladığı ortaya çıktı. Belgede, Kaşif Kozinoğlu'nun "silahlı terör örgütüne üye olma" ve "devletin güvenliğine ilişkin belgeleri tahrip etme amacı dışında kullanma, hile ile alma, çalma" suçlamaları kapsamında tutuklanması talep edildiği görüldü.

Habervitrini14100 Görüntüleme
AKOM saat verdi! Sağanak yağış alarmı: Metrekare başına 40 kg yağış düşecek
Gündem

AKOM saat verdi! Sağanak yağış alarmı: Metrekare başına 40 kg yağış düşecek

AKOM, İstanbul’da şiddetli yağışların başlayacağını sıcaklıkların düşeceğini duyurdu. Birçok ilçede sağanak etkili olurken, metrekare başına 20-40 kilogram aralığında yağışın etkili olması öngörülüyor. Sıcaklıkların akşam saatlerine kadar azalarak 16 dereceler civarına gerileyeceği tahmin edilirken sağanak yağış yarın geceye kadar sürecek.

Habervitrini12259 Görüntüleme