Asayiş
  • 18.2.2009 09:57

BELEDİYE BAŞKANININ OĞLU VE KIZI DA GÖZALTINA ALINDI

İZMİR - İzmir'de, geçen ay Güzelbahçe Belediyesine yönelik düzenlenen "Sarmaşık" operasyonu kapsamında, cezaevinde bulunan eski Güzelbahçe Belediye Başkanı Ertan Avkıran'ın oğlu ve kızının da aralarında yer aldığı 40 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sabah saatlerinde Güzelbahçe ilçesinde "Sarmaşık 2" adıyla operasyon düzenledi.
Operasyonda, tutuklu bulunan Ertan Avkıran'ın kızı ve oğlu ile ilçede işletmecilik yapanların da aralarında yer aldığı 40 kişi gözaltına alındı.
Yetkililer operasyonun, ocak ayında Güzelbahçe Belediyesine yönelik düzenlenen "Sarmaşık" kod adlı operasyonun devamı niteliğini taşıdığını bildirdi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 01:04

İLGİLİ HABERLER