Yaşam
  • 7.6.2023 22:00

Belediye konserini iptal etti HALKBANK sponsorluktan çekildi, Melek Mosso tutuştu özür diledi

Halk Bankası kaynakları, bankanın Melek Mosso konserinden sponsorluğunu geri çekeceğini açıkladı. Melek Mosso konseri alınan kararla beraber Paraf Kart sponsorluğunda gerçekleşmeyecek.

Belediye konserleri ardı ardına iptal edilen, HALKBANK'ın sponsorluğunu bıraktığı haberiyle şok olan Melek Mosso, o sözleri kendi söylememiş gibi özür diledi.
Ardı ardına büyük paralar kaybeden Mosso, bir anda işsiz kalma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Cukkasız kalma paniğine giren Mosso, apar topar bir açıklama yaparak kastının AK Parti ve kapalı kadınlar olmadığını iddia etti.
Gayet açık olan ve içerisinde küfür ve hakaret bulunan ifadelerini inkar eden Mosso, son bir çabayla özür diledi.

Ödül töreninde yaptığı konuşma nedeniyle hedef alınan ve Tekirdağ Kiraz Festivali'nde sahne alacağı konserin iptal edilmesine yönelik baskıların ardından açıklama yapan Melek Mosso, "Bu gerginlik duvarına bir tuğla da ben koymayacağım. Bu sebeple ben de 8 Haziran'daki konserimin yapılmamasının daha doğru olduğunu düşünüyorum" dedi.
Mosso'yo sosyal medya kullanıcıları anında tepki gösterdi;
İşte onlardan bir kaçı…
Daha ne kadar özgür olacaksın piyon! Hayırdır seni zorla çarşafamı kapattılar veya hangi ifade özgürlüğün kısıtlandı. Şuan fazla özgürlüğün patavatsızlığını sergiliyorsun. Özgürlük nasıl kısıtlanmış bir gençliğin geleceği nasıl elinden alınmış geçmişi araştır gör!

Yüce Milletimiz; Melek Mosso, Merve Dizdar, Farah Zeynep ve Gülşen denen sokak soytarılarını Halkın seçtiği AK Parti belediye etkinliklerinde ya da tv dizilerinde vb yerlerde görmek istemiyor.

Melek Mosso oy kullanmaya, Ak Partili kadınlara "s****r or****u" diyen kadının kıyafetlerini birebir giyinerek gitmiş. Sorarsanız kadın haklarını savunuyor, kadınlara yapılan baskıya karşı çıkıyor. Bunların toplum önünde düzenli olarak rezil edilmesi lazım.

 

Melek Mosso ve diğer adı geçenlerin şarkılarını dinlemiyorum. Filmlerini izlemiyorum. Reklamını yaptığı ürünleri almıyorum. Hatta tv de görünce kanal değiştiriyorum. Benim irademe saygı duymayan kişiler olmadan da ben hayatıma gayet güzel devam edebiliyorum ama biz olmasak onlar gösterişli hayatlarını yaşayamaz bunu çok iyi biliyorum. Karınca misali safım belli olsun.


elek Mosso! Sen özgürlük değil hakaret etme özgürlüğü istemişsin. Çünkü; Videonun ikinci kısmında yaptığın orta parmak hareketi ve bacağını açman, birinci kısmında söylediğin “özgür değiliz” algını çürütüyor.

PowerTürk Müzik Ödülleri'nde yaptığı konuşmadan sonra, ibüyük tepkilere neden olan Melek Mosso, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Paylaşımında çok üzgün olduğunu belirten Mosso, "Seçim kombini' diyerek yaptığım esprimin amacını aşmış olma durumundan dolayı birbirini bu kadar seven bir toplumun karşı karşıya geliyor olması üzücü" ifadelerini kullandı.

Melek Mosso, şöyle devam etti: “Amacımın kimseyi üzmek ya da ayrıştırmayı tetiklemek olmadığını beni tanıyan herkes bilir, tanımayanlara da ben, açık yüreklilikle ifade edeyim; öyle biri değilim ve yaşananlardan dolayı üzgünüm. Çünkü ben, işin sahibi hangi parti, dinleyen kitlenin siyasi düşüncesi ne diye düşünmeden şarkı söylemek isteyen biriyim. Öyle de yoluma devam etmek istiyorum.

"KONSERİN YAPILMAMASI DAHA DOĞRU"

"Şimdi, günün sonunda görüyorum ki, artık daha da birleşme zamanı" diyen Mosso, "Ayrı gayrı olmadan, bir olma... Bu gerginlik duvarına bir tuğla da ben koymayacağım. Bu sebeple ben de 8 Haziran'daki konserimin yapılmamasının daha doğru olduğunu düşünüyorum."

Melek mosso, son olarak şunları söyledi: "Hiçbir hesabı olmadan sadece müzik dinlemek, müzik yapmak isteyenlerle pek yakında buluşacağız. Bu süreçte birleştirici olmak için aldığım bu kararı anlayan ve saygı duyan herkese teşekkür ederim. Bu vesileyle kırdığım, incittiğim herkesten özür dilerim."

Güncellenme Tarihi : 7.6.2023 21:35

İLGİLİ HABERLER