Spor
  • 13.4.2024 11:07

Bellingham, Arda Güler'e hayatının hediyesini veriyor!

La Liga'da Barcelona'ya fark atan Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City ile oynayacağı rövanş maçı öncesinde bu akşam Mallorca deplasmanına çıkıyor. Karşılaşmanın başlamasına saatler kala Türk futbolseverlerde Arda Güler heyecanı yaşanıyor. Fenerbahçe'nin eski yıldızı, Carlo Ancelotti'nin vereceği bir karar ile bu akşam tarihe geçebilir. Los Blancos'un süper solağına bir iyi haber de Jude Bellingham'dan geldi. İşte detaylar...

FARK 11 PUANA ÇIKABİLİR 
Bu maç öncesinde Mallorca ligde 31 puanla 15. sırada bulunuyor. Real Madrid ise 75 puanla lider durumda. Madrid'in ezeli rakibi Barcelona, 67 puanla ikinci sırada yer alıyor. Arda Güler ve arkadaşlarının kazanması halinde aradaki puan farkı maç fazlasıyla 11'e yükselecek.

ANCELOTTİ ROTASYON YAPACAK 
Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin, bu akşam oynanacak Mallorca karşılaşmasında kadroda değişikliklere gitmesi bekleniyor. İtalyan antrenörün, ilk 11'de fazla süre alamayan oyunculara şans tanıyacağı bildiriliyor.

ARDA GÜLER TARİHE GEÇEBİLİR 
Carlo Ancelotti'nin yapacağı rotasyon, Arda Güler'in tarihe geçmesini sağlayabilir. İtalyan teknik adam, 19 yaşındaki yıldız futbolcuyu ilk 11'e aldığı takdirde Arda, La Liga'da ilk kez bir maça ilk 11'de başlayacak.

8 KİLO ALMIŞTI 
Arda Güler'in son dönemde yaşadığı fiziksel değişim dikkatleri üzerine çekmişti. Sosyal medya hesabı Instagram'dan, spor salonunda çekilen fotoğraflarını paylaşan Fenerbahçe'nin eski yıldızının yaşadığı değişim gündem olmuştu. İspanyol basını, Arda'nın 8 kilo aldığını bildirmişti.

ANCELOTTİ'NİN PLANINI AÇIKLADILAR 
İspanyol sitesi Relevo, Carlo Ancelotti'nin Mallorca maçı planını duyurdu. Söz konusu haberde Arda Güler'e de yer verildi. İşte Relevo'da yer alan haberdeki ifadeler: 'Carlo Ancelotti'nin bu hafta sonu bir ikilemi var. İyi ve ihtiyatlı bir teknik direktörün gerektirdiği gibi maç maç bakmak ya da her ölümlünün yapacağı gibi önümüzdeki çarşamba günü Manchester'da oynanacak sezonun en önemli maçını akılda tutmak.

'BELLINGHAM NEFES ALMAK İÇİN CAN ATIYOR, ARDA OYNAYABİLİR!' 
Ön tarafta Jude Bellingham yorgun ve nefes almak için adeta can atıyor. Carlo Ancelotti; Ceballos ile Arda Güler'in tamamen hazır olduğunu düşünürse Bellingham'ın yerine bu iki isimden birine ilk 11'de şans verecek." Haberden çıkan sonuca göre Jude Bellingham'ın dinlenmek istemesi, Arda Güler'e ilk 11 hediyesi getirebilir. Tabii ki yine son kararı bu akşam Don Carlo verecek.

Güncellenme Tarihi : 13.4.2024 11:10

İLGİLİ HABERLER