
"BEN GAZETEMİ AYDIN DOĞAN'A SATTIM"
Vatan Gazetesi'nin kurucusu ve uzun süre sahibi durumunda bulunan Zafer Mutlu, Vatan Gazetesi'ni Aydın Doğan'a sattığını, Kentbank'ın eski sahibi iş adamı Mustafa Süzer ile bir pazarlık yapmadığını belirtti. Süzer Grubu da Vatan Gazetesi ve KanalTürk'ün satın alınması ile ilgili bir görüşme yapılmadığını doğruladı.
Vatan Gazetesi ile Kanaltürk Televizyonu'nun Kentbank'ın eski sahibi işadamı Mustafa Süzer'e satılmasıyla ilgili çıkan haber üzerine Vatan Gazetesi'nin kurucusu Zafer Mutlu'dan açıklama geldi. Mutlu, şu anda gazetenin sahibi olmadığına dikkat çekerek gazeteyi Aydın Doğan'a sattığını söyledi.
Vatan Gazetesi'nin satışında herhangi etkisinin olmadığının altını çizen Mutlu, "Ben bu konuda daha önce de açıklama yapmıştım. Sayın Aydın Doğan'a sattım" dedi.