KAYNAK : Haber Vitrini
İSTANBUL- Beşiktaş, Birinci Süper Futbol Ligi'nde 29. haftanın açılışında yarın yapacağı Antalyaspor maçında mutlak galibiyeti hedefliyor.
Teknik direktör Christoph Daum yönetiminde son idmanını bu akşam basına kapalı olarak gerçekleştiren siyah-beyazlılar, kendi tesislerinde kampa girecek.
Şampiyonluk yarışında Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ardından haftaya 3. sırada giren Beşiktaş'ta, sakatlığı bulunan Tümer'in tam olarak iyileşmediği için Antalyaspor'a karşı da riske edilmeyeceği açıklandı.
Siyah-beyazlıların Antalyaspor karşısına, Myhre, Ali Eren, Ronaldo, Ahmet Yıldırım, Tamer, Tayfur, Baya, Bayram, İbrahim, Ahmet Dursun, İlhan Mansız muhtemel ilk 11'iyle çıkması bekleniyor.
BJK İnönü Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak ve Digitürk Lig TV'den naklen yayınlanacak maçı, hakem Serdar Tatlı yönetecek.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 16:00