Spor
  • 15.8.2022 00:34

Beşiktaş Alanya'da 3 farklı üstünlüğü koruyamadı

Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş, 3 farklı öne geçtiği maçta deplasmanda Alanyaspor ile 3-3 berabere kaldı. 3-0 öndeyken genç futbolcu Emrecan Uzunhan'ın 37. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan siyah-beyazlılar, mücadelede üstünlüğünü koruyamadı ve yeni sezonda ilk puan kaybını yaşadı.

Alanyaspor ile Beşiktaş, Süper Lig'in 2. haftasında Kırbıyık Holding Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadele 3-3 beraberlikle sona erdi.

N'KOUDOU PERDEYİ ERKEN AÇTI

Mücadeleye oldukça hızlı başlayan Beşiktaş, 3. dakikada N'Koudou ile öne geçti. Siyah-beyazlılarda Salih Uçan 20. dakikada farkı 2'ye çıkaran isim oldu. 31. dakikada Rachid Ghezzal ise Beşiktaş'ın 3. golünü kaydetti. 37. dakikada Emirhan Uzunhan ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 45+4'te ise Efkan Bekiroğlu frikikten attığı gol ile ilk yarının skorunu belirledi.

ALANYASPOR GERİ DÖNDÜ

İkinci yarı 10 kişi Beşiktaş karşısında daha baskın bir oyun ortaya koyan Akdeniz ekibi, 81. dakikada Saiss'in kendi kalesine attığı gol ile farkı 1'e indirdi. 90+2. dakikada Candeias penaltıdan skora beraberliği getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Mücadele 3-3 berabere kaldı.

MAÇTAN NOTLAR

Spor Toto Süper Lig'in 2. hafta mücadelesinde Corendon Alanyaspor'a konuk olan Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael, Yukatel Kayserispor maçına göre ilk 11'de 3 değişikliğe gitti.

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü, Kayserispor ile oynadıkları maçta Necip Uysal'ın yerine Emrecan Uzunhan'a, Kartal Kayra Yılmaz'ın yerine Berkay Vardar'a ve Muleka'nın yerine de N'Koudou'ya Alanya deplasmanında, ilk 11'de şans verdi.

Beşiktaş, Alanyaspor karşısına şu 11 ile çıktı: Ersin Destanoğlu, Rosier, Emrecan Uzunhan, Saiss, Masuaku, Berkay Vardar, Salih Uçan, Fernandes, Ghezzal, N'Koudou, Weghorst

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli ise ligde son oynanan VavaCars Fatih Karagümrük maçına göre ilk 11'de 3 değişiklik gerçekleştirdi.

Farioli, geçen haftaki mücadelede sonradan oyuna aldığı Zinedine'ye bu maçta Umut Güneş'in yerine ilk 11'de şans verdi. Yusuf Özdemir'in yerine de bu maçta Targhalline ilk 11'de kendine yer buldu.

Sakatlığı nedeniyle Efecan Karaca'nın yerine ise Tayfur Bingöl ilk 11'de sahaya çıktı.

Beşiktaş karşısında Corendon Alanyaspor'un ilk 11'i şu isimlerden oluştu: Yusuf Karagöz, Fatih Aksoy, Furkan Bayır, Balkovec, Candeias, Zinedine, Targhalline, Fer, Tayfur Bingöl, Efkan Bekiroğlu, Eduardo

Öte yandan, seremoniye Corendon Alanyasporlu ve Beşiktaşlı futbolcular, "Kadına el kalkamaz" yazılı pankartla çıktı.

Güncellenme Tarihi : 15.8.2022 00:54

İLGİLİ HABERLER