Spor
  • 12.1.2010 00:12

BEŞİKTAŞ NİJERYA'DAN 3 FUTBOLCU GETİRİYOR!..

Nijerya`da bulunan Beşiktaş Berlin Spor Akademisi`nde oynayan 3 oyuncu Beşiktaş JK `nde denenmek üzere bu hafta sonu İstanbul`a getirelecek.

Haber1903.com'un haberine göre; Beşiktaş Berlin Akademisi`nin Nijerya`dan getireceği oyunculardan birinin savunma diğer ikisinin ise forvet mevkiinde oynadığı öğrenildi.

Bu hafta sonu İstanbul`a gelecek olan oyuncular, Beşiktaş JK `de idmanlara çıkarak denenmeye alınacak.Teknik heyetin olumlu görüşü olduğu taktirde -mevcut yabancı oyuncu kontejyanı şuanda dolu olduğundan- önümüzdeki sezon için söz kesilecek.

Berlin Beşiiktaş Spor Akademisi Başkanı Mesut Öndel oyuncuların Beşiktaş JK tarafından beğenilmemesi halinde diğer takımlara gösterileceğini belirtti.

Öndel yaptığı açıklamada: `Bu oyunculara resmi olarak Orduspor teklifte bulundu. Süper ligden ise üst sıralarda mücade eden takımlar oyuncularımıza sıcak bakıyor` dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 11:16

İLGİLİ HABERLER