Spor
  • 9.6.2021 10:08

Beşiktaş - Sergen Yalçın görüşmesinde flaş gelişme!

Yönetim ile Sergen Yalçın arasında Çeşme'de bir görüşme gerçekleşti. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin Sergen Yalçın'a yaptığı teklif ortaya çıktı. İşte Beşiktaş'taki son dakika gelişmeleri...

Beşiktaş'ta camianın merakla beklediği an... Siyah beyazlı yönetim ile teknik direktör Sergen Yalçın arasında yeni sözleşme görüşmelerinde sona yaklaştı.

Başkan Ahmet Nur Çebi, Yalçın'a Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'ndeki başarıya göre rakamın artacağı 1.3 milyon Euro'luk bir sözleşme önerdi. Çebi, Süper Lig'de şampiyon olunması halinde 500 bin Euro, Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkılması halinde de 500 bin Euro daha teklif etti.

Sergen Yalçın'ın ise net 2.2 milyon euroluk (23 milyon TL) talebi bulunuyor. Tarafların bir kez daha bir araya gelmesi ve orta noktada buluşması bekleniyor. Yalçın, siyah beyazlı ekipten geçtiğimiz sezon 7 milyon TL yıllık ücret alıyordu.

KADRO PLANLAMASI, TRANSFER...

Çeşme'deki görüşmede Sergen Yalçın'ın kontratı dışında kadro planlaması konusunda geniş analiz yapıldı. 1 Temmuz'da top başı yapacak olan Beşiktaş'ta çok büyük ihtimalle Sergen Yalçın'ın takımın başında olması beklenirken TRT Spor'un edindiği bilgiye göre, Sergen Yalçın'ın Beşiktaş ile yeni sözleşmeyi hafta sonuna kadar imzalaması bekleniyor.

Sergen Yalçın geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, "Yönetimle, başkanla hiç problem yaşamadık. Biz sorun çıkartmıyoruz. Sorun çıkarmak yerine sorunları çözüp başarılı olmak. Burası bizi bir yerlere getirebilir. Bizi bu mutlu eder. Beni şampiyon olmak, kupa kazanmak mutlu eder. Beni para kazanmak mutlu etmez." ifadelerini kullanmıştı.

Güncellenme Tarihi : 9.6.2021 10:11

İLGİLİ HABERLER