Spor
  • 6.5.2024 14:40

Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu!

Trendyol Süper Lig'de çalkantılı bir sezon geçiren Beşiktaş, Fernando Santos'un ardından yeni çalıştırıcı arayışlarını sürdürüyor. Siyah-beyazlı takımın Nuri Şahin ile anlaştığı iddialarının ardından gündeme bomba gibi yeni bir isim düştü. Ayrıca yönetim, yeni hocaya hediye olarak 2 dünyaca ünlü yıldızı takıma getirmeyi planlıyor.

Trendyol Süper Lig'de çalkantılı bir sezon geçiren Beşiktaş, Fernando Santos'un ardından yeni çalıştırıcı arayışlarını sürdürüyor. Siyah-beyazlı takımın Nuri Şahin ile anlaştığı iddialarının ardından gündeme bomba gibi yeni bir isim düştü. Ayrıca yönetim, yeni hocaya hediye olarak 2 dünyaca ünlü yıldızı takıma getirmeyi planlıyor. İşte son dakika Beşiktaş transfer haberinin tüm detayları...

NURİ ŞAHİN'İN ADI GEÇİYORDU

2021/22 sezonunun başında emekli olarak teknik direktörlük görevine başlayan Nuri Şahin, Antalyaspor'da boy göstermeye başladı.2023 yılının son günlerinde Akdeniz ekibindeki görevinden ayrılan genç isim, Borussia Dortmund'a giderek Edin Terzic'in yardımcısı olmuştu.

GÖREVE BOMBA İSİM...

Fotomaç'ın haberine göre; siyah-beyazlı yöneticilerin, Nuri Şahin ismine sıcak bakmadığı öğrenildi. Bu yaşanan fikir ayrılığı sonrası Beşiktaş'ta rota bir kez daha Sergen Yalçın'a döndü.Yöneticiler, 51 yaşındaki hocanın camianın dinamiklerine hakim olduğunu dile getirdi. Fernando Santos sonrasında teknik adam konusunda hata lükslerinin kalmadığını belirten yönetim, Antalyaspor'dan ayrılacak Sergen Yalçın konusunda harekete geçecek.

Güncellenme Tarihi : 6.5.2024 14:47

İLGİLİ HABERLER