KAYNAK : Haber Vitrini
ATİNA - Beşiktaş, Yunan takımı AEK ile Atina'da oynadığı dostluk maçında darmadağın olup 5-1 mağlup yenildi.Siyah-beyazlı takım ilk yarıda çok kötü bir oyun sergiledi. Orta sahada organize olamayan ve defansta ağır kalan Beşiktaş, defansının arkasına atılan her topta rakibine pozisyon verdi.Bu ağır yenilgiden sonra hem teknik yönetim hem de yöneticiler adeta yıkıldı.
Yunan ekibi ilk yarıda ardı ardına bulduğu gollerle 5-0 öne geçti.
Maçın 33. dakikasında Zafer'in yerine oyuna giren genç oyuncu Ali Cansun, 43. dakikada Tümer'in güzel pasını değerlendirerek Beşiktaş'ın ilk golünü attı.
Karşılaşmanın ilk yarısı, AEK'nın 5-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.
Beşiktaş, ikinci yarıya 2 oyuncu değişikliği ile başladı. Siyah-beyazlılar, ilk yarıya göre daha iyi bir performans sergilemesine rağmen gol bulamayınca karşılaşma 5-1 sona erdi.
STAT: Nicos Goumas
HAKEMLER: Kasnaferis xxx, Tsolakidis, Gencos xxx
AEK: Chiotis xx, Borbokis xx, Zagorakis xxx (Katsodanis dk. 79 xx), Maladenis xx, Kreek xxx (Kapsis dk. 60 xx), Tsartas xx, Nikolaidis xxx (İviç dk. 85 ?), Kasapis xxx (Petkov dk. 87 ?), Wright xxx, Konstantinidis xxx (Georgatos dk. 49 xx), Lakis xxx
BEŞİKTAŞ: Cordoba x, Tayfur x, Zago x (Tolga dk. 46 xx), Ali Eren x (Tamer dk. 46 xx), Ronaldo x, Yasin x, Serdar x, Zafer x (Ali Cansun x), İbrahim x, Tümer xx, Pancu xx (Eser dk. 60 xx)
GOLLER: Wright (dk. 10), Nikolaidis (dk. 21 ve 35), Lakis (dk. 23 ve 26), Ali Cansun (dk. 43)
SARI KART: Tayfur, Ali Cansun (Beşiktaş), Zagorakis (AEK)
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 17:34