Beşiktaş'ın Scutları Percy Tau'ya onay verdi
Başkan Fikret Orman'ın Güney Afrika tatili sırasında izleyip beğendiği Percy Tau'ya scout ekibinin de onay verdiği bildirildi.
Teknik heyete gönderilen raporda forvet, forvet arkası ve sol kanatta görev yapabilen 23 yaşındaki futbolcunun özelliklerinden faydalanılabileceğinin altı çizildi. Bundan sonraki süreçte de gelişiminin yakından takip edileceği. Tau'nun bonservis bedeli 1 milyon euro civarında..
Boyko gidiyor! Maaşını Beşiktaş ödeyecek!.
Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen isimlerden olan kaleci Denys Boyko, Ukrayna’ya transfer oluyor. Ukrayna basını, Dinamo Kiev’le son pürüzlerin giderilmesinin ardından Boyko'nun takımın İspanya’daki kampına katılacağını iddia etti.
Beşiktaş'a Dnipro'dan transfer edilen Ukraynalı kaleci Denys Boyko'nun yeni takımı belli oldu. Ukrayna'dan Sport Ua'nın haberine göre; 30 yaşındaki kalecinin eski takımı Dinamo Kiev'le sözleşme imzaladı. Dinamo Kiev'le anlaşan tecrübeli kaleci, son pürüzlerin giderilmesinin ardından bugün ya da yarın takımın İspanya'daki kampına katılacak.
Boyko'nun Ukrayna ekibine sezon sonuna kadar bedelsiz olarak kiralandığı ve tecrübeli kalecinin maaşının da Beşiktaş tarafından ödeneceği öne sürüldü.
Beşiktaş'ın Ukrayna ekibi Dnipro'dan transfer ettiği Boyko, Kara Kartal'da beklentiler karşılayamazken; geçen sezonu La Liga ekiplerinden Malaga'da kiralık olarak tamamlamıştı.
.
Güncellenme Tarihi : 10.2.2018 11:56