Spor
  • 12.5.2022 11:13

Beşiktaş'ta ABD'den sürpriz aday: Adam Buksa

Beşiktaş forvet transferi için Adam Buksa’yı gündemine aldı. Amerika Birleşik Devletleri’nin New England Revolution takımında forma giyen Polonyalı oyuncu, gelecek sezon siyah beyazlı formayı giyebilir.Beşiktaş gelecek sezon için forvet arayışlarını sürdürüyor. Michy Batshuayi ve Cyle Larin ile yollarını ayırmaya hazırlanan siyah beyazlılar, Polonyalı oyuncu Adam Buksa için girişimlere başladı.

Amerika Birleşik Devletleri Ligi MLS ekiplerinden New England Revolution forması giyen Buksa’nın kulübü ile sözleşmesi aralık ayında tamamlanıyor.

NTV Spor'un haberine göre bu durumu lehine çevirmek isteyen Beşiktaş yönetimi, 1 milyon Euro’nun altında bir bedel ile 25 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmayı planlıyor.

Siyah beyazlılar Alexander Sörloth’dan da vazgeçmiş değil. Beşiktaş, Norveçli oyuncun için Leipzig’in kararını bekliyor. Şartları oluşması halinde iki futbolcu da gelecek sezon siyah beyazlı formayı giyebilir.

2020’de 4.2 milyon euro karşılığında Polonya’nın Pogon Szczecin takımından New England’a transfer olan Buksa, MLS ekibi ile çıktığı 67 maçta 27 gol attı, 7 asist yaptı.

Polonya milli takımında 7 maçta görev alan 25 yaşındaki forvet, 5 gol attı.

Güncellenme Tarihi : 12.5.2022 11:16

İLGİLİ HABERLER