Spor
  • 31.1.2020 10:13

Beşiktaş'ta genç Ajdin Hasic'e lisans çıkarılıyor

Beşiktaş'tan son gün bombası! ''Acilen İstanbul'a gitsin'

Teknik direktörlük koltuğuna Sergen Yalçın'ı getiren Beşiktaş'ta transferin son gününde hareketlilik yaşanıyor. Kanat oyuncularından yeterli verimi alamayan siyah-beyazlılara sürpriz bir isim önerildi.Beşiktaş'a transferin son gününde yeni bir isim daha önerildi.

Coronavirüs'ün başladığı şehir olan Wuhan takımında oynayan, Fildişili Jean Evrard Kouassi'nin menajeri kulüp yönetimine giriş çıkışların yasak şehre dönmek istemediği mesajını iletmiş; menajeri de Beşiktaş'a , "Siyah-beyazlı formayı giymek istiyor" şeklinde bir mesaj göndermişti. Kouassi'nin belgeleri istenirken; 25 yaşındaki oyuncunun menajerine de "Eğer bu süreci takımsız geçirmek istemiyorsa, acilen İstanbul'a gelsin" çağrısı yapıldığı kaydedildi. (Fotomaç)

Beşiktaş'ta Ajdin Hasic'e lisans çıkarılıyor

Spor Arena - Beşiktaş'ta imza parası nedeniyle geleceği belirsiz olan Boşnak futbolcu Ajdin Hasic’te mutlu sona ulaşıldı. Siyah beyazlı kulüp, Ajdin Hasic’le bugün yeni sözleşme imzalayacak. Hasic imza sebebiyle U19 Takımı’nın dünkü antrenmanında yer almadı.

TYLER BOYD İÇİN KRİTİK GÜN 

Beşiktaş'ta transfer döneminin son gününde gözler, takımın ABD’li kanat oyuncusu Tyler Boyd’a çevrildi.Etkisiz performansı sebebiyle kadroda düşünülmeyen genç futbolcu için Ankaragücü’yle kiralama görüşmeleri yapan Siyah- Beyazlılar’ın, bu konuda bugün içerisinde sonuç alması bekleniyor.Transfer tahtasını dün açtıran Başkent ekibiyle yapılan görüşmelerin bugün noktalanması planlanıyor. (Fanatik)

Güncellenme Tarihi : 31.1.2020 10:14

İLGİLİ HABERLER