Spor
  • 29.4.2004 00:04

BEŞİKTAŞ'TA KRİZ TOPLANTISI

İSTANBUL - Beşiktaş'ta, başkan Serdar Bilgili'nin görevini bırakma kararının ardından yaşanan kriz sonrası, Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır, kulübün ileri gelenlerini biraraya topladı.
     Akaretler'deki kulüp binasında düzenlenen toplantı sonrasında bir deklarasyon yayınlanarak, alınan karardan dönülmesi istendi.
     Şeref Nasır, Serdar Bilgili ve yönetiminden, kararlarından vazgeçmelerini isteyeceklerini, bu konuda ısrarlı olacaklarını söyledi. Nasır, küfür nedeniyle başkanlığın bırakılmaması gerektiğini ifade ederek, ''Küfür edenler eğer kongre üyesiyse, bunlar hakkında gerekli işlemler yapılır. Bu nedenle başkanlığın bırakılmaması gerekir'' dedi.
     Toplantıdan sonra açıklama yapan Nasır, katılanların küfürü gerekçe göstererek yapılan bir istifanın Beşiktaş'a yakışmayacağı kanısında olduklarını söyledi. Nasır, hazırladıkları deklarasyonu yönetim kuruluna sunacaklarını kaydetti.
     Toplantıya katılanların tamamına yakınının, başkanı göreve çağıran deklarasyonu imzaladığı öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:06

İLGİLİ HABERLER