Spor
  • 27.2.2023 10:31

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal şoku yaşanıyor!

Beşiktaş formasıyla 4.5 ay sonra ilk 11’de bir maça çıkmaya hazırlanan Rachid Ghezzal, yine istediğini yapamadı. Antalyaspor karşılaşmasının başlangıç kadrosunda yer alacağı açıklanan Cezayirli yıldız, ısınma sırasında adale sakatlığı yaşayıp yerini Dele Alli’ye bıraktı.

Spor Toto Süper Lig’de 14’üncü haftanın erteleme karşılaşmasında Beşiktaş sahasında Antalyaspor’u konuk etti. Vodafone Park’ta karşılaşmada Abdülkadir Bitigen düdük çaldı. Bitigen’in yardımcılıklarını Mustafa Savranlar ve Anıl Usta üstlendi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig’in 23’üncü haftasında deplasmanda Sivasspor’a 1-0 mağlup olunan maçın 11’inde 7 değişikliğe gitti.

YENİ TRANSFERLER YOK

Erteleme maçı olması nedeniyle yeni transferler Antalyaspor maçında görev alamazken, kart cezası nedeniyle Masuaku da formasından ayrı kaldı. Welinton ise Şenol Güneş tarafından yedek kulübesine çekildi. Tecrübeli teknik adam Welinton, Masuaku, Necip Uysal, Amir Hadziahmetovic, N’Koudou, Tayfur Bingöl ve Aboubakar’ın yerine Tayyip Talha Sanuç, Umut Meraş, Salih Uçan, Gedson Fernandes, Ghezzal, Muleka ve Redmond’u görevlendirdi.

GHEZZAL SON ANDA KADRODAN ÇIKARTILDI, DELE ALLİ 11’DE

Siyah-Beyazlı ekibin Cezayirli kanat oyuncusu Rachid Ghezzal, 11 maç aranın ardından ilk 11’de görev alacaktı ancak son anda yaşadığı sakatlık nedeniyle kadrodan çıkartıldı. Son olarak ligin 10’uncu haftasında 16 Ekim’de iç sahada Trabzonspor maçında ilk 11’de oynayan ve ilk yarıda yaşadığı sakatlık nedeniyle oyundan çıkan Ghezzal, 10 maç formasından uzak kalmıştı. Cezayirli kanat, son olarak deplasmanda oynanan Sivasspor maçının uzatma anlarında oyuna dahil olmuştu.


TEDAVİSİ HEMEN BAŞLADI

Antalyaspor maçı öncesinde 11’de olacağı açıklanan ve ısınma hareketleri için sahaya gelen Cezayirli kanat oyuncusu, takımla birlikte soyunma odasına gitti. Maçın başlamasına kısa bir süre kala Dele Alli, ısınma hareketleri için yeşil zemine geri geldi. Adale sakatlığı yaşayan Ghezzal, maç kadrosundan çıkartılırken, Dele Alli mücadeleye 11’de başladı. Deneyimli futbolcu, ayak tabanındaki sorunu atlatması sonrasında bu kez de adale problemi yaşadı. Yıldız ismin tedavisine ara vermeden hemen başlandığı kaydedildi.

Güncellenme Tarihi : 27.2.2023 10:34

İLGİLİ HABERLER