Spor
  • 25.4.2022 13:09

Beşiktaş'tan 5 bomba birden!

Yeni sezon için yerli atağına başlayan Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri geliyor. Takımda sözleşmesi bitecek olan birçok isimle yollarını ayıracak olan Siyah-Beyazlılar, Süper Lig'de forma giyen 5 önemli oyuncu ile de anlaşmaya vardı.Yeni sezon için yerli atağına başlayan Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri geliyor. Takımda sözleşmesi bitecek olan birçok isimle yollarını ayıracak olan Siyah-Beyazlılar, Süper Lig'de forma giyen 5 önemli oyuncu ile de anlaşmaya vardı.

Beşiktaş'ta gelecek sezon rotasyonu geniş ve güçlü bir kadro kurmak için çalışmalar sürüyor.Teknik direktör Valerien Ismael ile siyah-beyazlı yönetimin sürekli dirsek temasında bulunduğu operasyonda somut adımlar atılmaya başlandı.Sportif direktör Ceyhun Kazancı, yeni sezonda sahadaki yabancı sayısının 7'ye inecek olması sebebiyle yerli isimlere ağırlık verdi.

Kazancı, temasta olduğu isimlerle anlaşmayı yapmak için takımda sözleşme görüşmelerine devam edilen oyuncuların durumunu bekliyor.

MUSTAFA ESKİHELLAÇ BEKLENİYOR

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Yeni Malatyaspor'un kanat oyuncusu Mustafa Eskihellaç'la her konuda anlaşıldı.5 Mayıs'ta serbest kalma ihtimali olan genç oyuncu için bu durum gerçekleşmezse transferde Malatyaspor'un isteyeceği bonservis bedeli belirleyici olacak.Beşiktaşlı olduğunu açıkça dile getiren Alanyaspor'un sol beki Tayfur Bingöl de kulüplerin anlaşmasını bekliyor.

OZAN TUFAN'IN MENAJERİ 1 HAFTA SÜRE İSTEDİ

Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Ozan Tufan da Beşiktaş'a transfer olmak için hazır...27 yaşındaki futbolcunun menajeri bir hafta süre talep etti.Konyaspor'un stoperi Abdülkerim Bardakcı da Beşiktaş'a gitmek için kulübünden kolaylık bekliyor.

GHEZZAL'IN YEDEĞİ HALİL AKBUNAR

Ligden düşen Göztepe'nin yıldızı Halil Akbunar da Ghezzal'ın yedeği olarak düşünülüyor.28 yaşındaki oyuncu ailesinin de isteği üzerine Siyah-Beyazlı formayı giymeyi çok arzuluyor.

Güncellenme Tarihi : 25.4.2022 13:14

İLGİLİ HABERLER